Hva er forskjellen mellom Parkert og Addon-domener i cPanel?

Parkerte domener er i utgangspunktet et alias domenenavn til hoveddomenet ditt, det vil peke på de samme nettsidene som hoveddomenet ditt peker på ex. www.domain.com/index.htm og www.parkeddomain.com/index.htm peker til den samme nettsiden "index.htm".

Et addon-domene lar deg kjøre et eget nettsted til ditt primære domene. Når du oppretter et tillegg på domene, lager det en mappe i mappen public_html, og du laster opp innholdet i den mappen. Så i hovedsak kjører du 2 separate sider, separat innhold, av en konto.

Si at primæren din er www.domain.com, og du oppretter addon-domene www.addon-domain.com. Addon-domenet er pekt på mappen "addondomain" under public_html
I adressefeltet hvis du skriver www.addon-domain.com, vil det løse innholdet i mappen "addon-domain" og i adresselinjen vil du se www.addon-domain.com.

Med både de parkerte og addon-domenene kan du opprette separate e-postkontoer for hvert domenenavn.

• parkert domene, add-on domene, sub-domene, cpanel