Webside Hosting

Perfekt å starte med -
SSL og Webside Bygger inkludert

starter fra NOK 25.00/Mnd
VIS ALLE PAKKER    

Høy Hastighet Webside Hosting For Dine Unike Behov!

Vi har lynraske og stabile web hosting løsninger, perfekt for deg! Enten du har en helt ny blogg eller en god forretningsside, har vi løsningen for deg! Enten du aldri har kjørt et nettsted før, eller er en profesjonell utvikler, har vi en web hosting løsning for dine unike behov! Vi tilbyr bransjeledende webside hosting, med gratis nettsted overføringer, noe som betyr at du garantert blir fornøyd med oss!

BASICHOST

NOK25.00

Per Mnd

BESTILL NÅ
 • 1000MB Diskplass
 • Fritt Antall Email Kontoer
 • Spam & Virus Filter
 • cPanel Kontrollpanel
 • SSL Sertifikat Inkludert
 • Webside Bygger Inkludert

ADVANCED

NOK55.00

Per Mnd

BESTILL NÅ
 • 3000MB Diskplass
 • Fritt Antall Email Kontoer
 • Spam & Virus Filter
 • cPanel Kontrollpanel
 • SSL Sertifikat Inkludert
 • Webside Bygger Inkludert

PROHOST

NOK89.00

Per Mnd

BESTILL NÅ
 • 5000MB Diskplass
 • Fritt Antall Email Kontoer
 • Spam & Virus Filter
 • cPanel Kontrollpanel
 • SSL Sertifikat Inkludert
 • Webside Bygger Inkludert

BIZHOST

NOK119.00

Per Mnd

BESTILL NÅ
 • 10000MB Diskplass
 • Fritt Antall Email Kontoer
 • Spam & Virus Filter
 • cPanel Kontrollpanel
 • SSL Sertifikat Inkludert
 • Webside Bygger Inkludert

Flere Spesifikasjoner

Våre Webside Hosting pakker har alt du trenger, når du skal hoste et raskt og stabilt nettsted

Ett-Klikk Wordpress Hosting

Installer Wordpress, Joomla, Drupal og over 200 andre med Ett-Klikk.

Valgfri PHP versjon

Velg selv den PHP versjonen du ønsker til prosjektene dine.

Sikkerhet

Alle våre servere har avanserte sikkerhets løsninger installert, for å hindre hacking, malware og spam.Web-basert Email

Med full nettleserstøtte gjør vår Webmail det morsomt å bruke email igjen. Uten dyre programvarekrav og ingen personvernhensyn, er webmailen vår perfekt for både enkeltpersoner og bedrifter.

Full Mobil Support

Vår Email løsning fungerer like bra på både Android og iPhone når du er på farten, med full IMAP Support.

Flytt til Oss

Flytt ditt eksisterende nettsted til Proffhosting på under 24 timer med eksperthjelp.

OG MYE MER...

Hvorfor Webside Hosting

Kvalitet, pålitelighet, eksepsjonell kundeservice og toppkvalitets teknisk ekspertise er synonymt med vårt merke

Servere

Din webside hostes på raske og stabile servere i sikre data sentre med den siste teknologien!

Flytting

Vi er behjelpelig med flytting av din webside fra annen leverandør.

Webside Bygger

Webside Bygger inkludert, uten begrensninger, der du raskt kan bygge en flott nettside.

Support

Vi gir deg rask og presis support når du trenger det. Vi kan hjelpe deg med det meste!

Ofte Stilte Spørsmål

Her får du svar på det de fleste spør om eller lurer på, før de bestiller.

Finner du ikke svar på det du lurer på? Send oss dine spørsmål med knappen nedenfor.

Send oss Dine Spørsmål
Men først, hva er Webhosting eller Webside Hosting?
Web hosting er den tjenesten som hjelper deg med å få nettstedet ditt på internet, slik at du har en online tilstedeværelse. Web hosting-tjenesten er faktisk det som trengs for å lagre innholdet som finnes på nettstedet ditt. Det er stedet der alle dine bilder, databaser, videoer og andre deler av nettstedet ditt er lagret. Mens du også trenger et domenenavn for nettstedet ditt, vær oppmerksom på at domenenavnregistrering og web hosting er faktisk to forskjellige tjenester. Den gode nyheten er at du faktisk kan registrere ditt navn med Proffhosting samt hoste nettstedet ditt for ultimate bekvemmelighet!

Så hva er Delt Hosting ( Shared Hosting ? )
Delt hosting, også noen ganger referert til som virtuell hosting, er et web hosting miljø hvor hver enkelt hosting-konto lagres på en enkelt webserver. Tenk på en webserver som en veldig kraftig datamaskin lastet med ressurser. Hver av kontoene på serveren deler de samme systemressursene om det er diskplass, dataoverføring eller serverbehandlingskraft.

Delt Hosting gir deg en rimelig måte å få ditt nettsted oppe, fordi alle relaterte server hosting kostnader deles og spres ut blant de andre brukerne / kontoene som er vert for den serveren.
Delt hosting er en perfekt plattform hvis du har beskjedne nettstedbehov. Spesielt betyr dette at hvis du bare starter et nettsted, har en liten bedrift nettside eller bare driver et nettsted som en hobby med minimal ressursbehov. Delt webhotell er også et populært alternativ hvis du kjører en enkel blogg eller et forum. Kort sagt, delt hosting er ideelt hvis du har små nettsteder eller er bare kommet i gang fordi det er et godt læringsmiljø for å få "føttene våte" med en minimal investering.

Delt Hosting er også et populært alternativ for brukere som ikke får vite hva slags ressurser de trenger. Du vil gjerne lese at Proffhosting-kunder aldri betaler kontooppgraderingsgebyrer. Det betyr at du kan oppgradere til en større delt hosting-konto eller til og med flytte inn i en VPS eller en dedikert server hvis du oppdager mer serverressurser enn det som er funnet med din delt hosting-konto. Selvfølgelig står vårt 24/7/365 Guru Crew Support Team på plass hvis du har spørsmål om hvilken web hosting plan du bør velge.
På Proffhosting er fordelene ved våre delte web hosting-pakker åpenbart fart. Men de andre fordelene til disse planene inkluderer overkommelighet og bekvemmelighet. Vårt delte web hosting miljø betyr at vi kan tilby rimelige hosting planer fordi våre kunder ikke bare deler serverressurser, men de sprer også kostnaden for maskinvare, server vedlikehold, sikkerhetsoppdateringer og andre faktorer blant alle kundene på serveren. Som en Proffhosting shared server hosting kunde, trenger du heller ikke å bekymre deg for oppetid og teknisk support for serveren fordi det er vår jobb. Våre delte web hosting-pakker kommer med en rikelig mengde ressurser som diskplass, dataoverføring og e-postkontoer som er perfekte for dine personlige og småbedriftsnettsteder. Dette er bare noen av grunnene til at vi tilbyr den beste web hosting for små bedrifter og generelle brukere.
Vær oppmerksom på at hver konto på en delt server ikke har root-tilgang. Brukere som ser etter administrativ nivå tilgang til serveren deres bør absolutt vurdere våre VPS Hosting eller Dedikert Server. I tillegg kan kunder som har eCommerce-nettsteder eller eksisterende nettsteder som mottar et stort antall besøkende hver måned, kanskje også vurdere VPS Hosting. Ellers vil du oppdage at hos Proffhosting er delt hosting er en utmerket løsning for nettstedet ditt.
Selvfølgelig! Ta kontakt med Support og beskriv behovet, så får du tilgang til den hosting pakken vi mener passer for deg, helt uten forpliktelser i 1 måned. Husk at du bør allerede ha domene eller registrere et domene for å få fullt utbytte av prøveversjonen.
Du kan ikke være sikker på hvilken plan du skal komme i gang med. Den gode nyheten er at våre planer er helt skalerbare. Det betyr at når nettstedet ditt vokser, kan det også være din hosting plan. Vårt team kan hjelpe sømløst å flytte nettstedene dine og registrere deg i en høyere ressurs Delt Hosting plan hvis du vokser din eksisterende plan. Og hvis du kommer til å vokse din Shared Hosting-pakke, hjelper vi deg med å flytte deg til en av våre VPS Hosting eller Dedicated Server-løsninger. Den gode nyheten er at du kan holde fast med Proffhosting for hele livssyklusen på nettstedet ditt. Vi er glade for å vokse med deg!
Du har kanskje lagt merke til at i tillegg til Linux Hosting som tilbys på denne siden, tilbyr vi også Windows Shared Hosting. Hvilket operativsystem bør du velge? Vær oppmerksom på at det ikke spiller noen rolle om du har en Mac, Linux eller Windows-basert datamaskin. Du kan velge enten Windows eller Linux Hosting uavhengig av datamaskinens operativsystem. Hva du bør ha mer oppmerksomhet til, er typen programvare du vil være vert for i stedet. Krever du serverstøtte for løsninger som Apache, PHP eller MySQL? Ditt beste valg vil trolig være å velge vår Linux Shared Hosting. Hvis du derimot trenger serverstøtte for programvare som ASP, MSSQL og .NET, vil du velge vår Windows Shared Hosting.

Webside Hosting kan Legge til Merverdi for eksisterende virksomheter

Webside Hosting kan benyttes av eksisterende virksomheter for å tilføre verdi til deres nåværende tilbud

Webside Designere

Ideelt for webdesignere som lager sider for andre og som vil ha fleksibilitet

Bedrifter

Vi gir deg som bedrift en løsning for både websider og email som du kan stole på

Private & Organisasjoner

Våre løsninger gir både private & organisasjoner et god plattform å bygge sitt nettsted på

Copyright © 2019 Proffhosting. Alle Rettigheter Reservert.