Hvorfor velge en VPS løsning?

En VPS Server tilbyr et virtualisert, kostnadseffektivt alternativ til dedikerte servere. De fungerer som en fysisk server, men kjører på et fleksibelt virtualiseringslag. Våre virtuelle servere passer til små og mellomstore arbeidsbelastninger. De inkluderer en gratis brannmur, tilbyr mange alternativer for operativsystemer, båndbredde og kontraktsavtaler samt at de kan administreres via vår kundeportal.

VPS Server

Attraktive Priser

Få valuta for pengene og ingen overraskelser på regningen. Vi tilbyr rimelige alternativer med et sterkt pris / ytelsesforhold.

VPS Server

Svært Pålitelig

Vår plattform bruker enterprise hardware og open source-teknologi, som hjelper til med å maksimere oppetid.

VPS Server

Kompromissløs Ytelse

Vi bruker maskinvare og servere fra toppnivå-datasenter drevet av Intel- eller AMD-prosessorer.

vps Hosting
Security Suite

Unngå Langsiktige Investeringer og Usikkerhet

VPS Server fra NOK 79.00/måned

Ytelse og Pålitelighet

Våre virtuelle private servere gir pålitelighet og høy ytelse uten problemer med å administrere fysisk servermaskinvare.

  • En VPS Server gjør det mulig for både bedrifter og private å unngå langsiktige investeringer og usikkerhet ved å gi betal-som-du-går og etter behov-tilgang til dataressurser og -tjenester. Dette eliminerer behovet for store forhåndskostnader og langsiktige forpliktelser knyttet til tradisjonell IT-infrastruktur.

Mindre IT-ansvar for deg

En VPS Server gir mulighet for automatisering av IT-oppgaver gjennom bruk av skytjenester og verktøy. Disse tjenestene kan håndtere oppgaver som bestilling, distribusjon, programvare- og infrastrukturadministrasjon, og frigjør IT-personell fra manuelle og repeterende oppgaver. Dette resulterer i mindre IT-ansvar ettersom skyleverandøren tar seg av den underliggende teknologien, slik at IT-personalet kan fokusere på mer strategiske oppgaver.

Kostnadseffektiv og Sikker VPS Hosting

Med våre virtuelle private servere, trenger du ikke lenger administrere den fysiske infrastrukturens livssyklus.

Server Admin

Server Administrasjon

Du kan Starte, Stoppe, Restarte og Gjenoppbygge din VPS fra Server Administrasjons Panelet inne på Din Side.

root

Full Root Tilgang

Med full root tilgang har du full kontroll over å administrere server ressursene dine.

Operativsystem

Valgfritt OS

Velg det operativsystemet som passer deg best.

Kontrollpanel

Kontrollpanel

Vi kan levere våre VPS Servere med cPanel eller Plesk Kontrollpanel.

Sett opp din VPS i 2 enkle steg

Velg Server Nedenfor, Bestill og velg så Tilleggene du ønsker i Handlekurven.

VPS MICRO
VPS XSMALL
VPS SMALL
VPS MEDIUM
VPS LARGE
VPS XLARGE
VPS XXLARGE

CPU

vRAM

SSD

BW

Alle priser er inkl. 25% merverdiavgift

Sikker og Fleksibel VPS Hosting

En VPS Server tilbyr fleksibilitet for din vekst og enkel skalerbarhet uten langsiktige investeringer.

DDOS

DDOS Beskyttelse

Standard DDoS-beskyttelse er inkludert med hver VPS. Tjenesten vår bruker globalt plasserte detektorer for å beskytte serverne dine mot volumetriske og protokollbaserte DDoS-angrep, redusere skadelig trafikk og videresende ren trafikk med liten eller ingen innvirkning på sluttbrukeren.

Brannmur

Brannmur Filtrering

Vi tilbyr en gratis grunnleggende brannmur for alle virtuelle private servere. Brannmuren er en nettverksbasert tjeneste på vår hypervisor som gir TCP, UDP og ICMP trafikkblokkering. Når den er på, blokkerer brannmuren all trafikk som ikke er eksplisitt tillatt av en definert brannmurregel.

SSD

SSD-lagring

Våre VPS Servere er bygget på toppmoderne all-flash SSD-lagringsdisker, slik at du kan nyte redusert ventetid og økt pålitelighet for alle dine forretningskritiske skyapplikasjoner.

Har du spørsmål eller trenger du hjelp?

Vi har korte responstider og gir deg rask og presis support!

Contact Now

Tilgjengelige Operativ Systemer med Maksimal Hastighet

Alle våre VPS SERVER pakker lar deg velge ditt foretrukne operativsystem, når du bygger serveren din.

Start Nå
  • Debian
  • Ubuntu
  • Almalinux
  • Fedora
  • Centos
  • cPanel
  • Windows
  • Plesk

Ofte Stilte Spørsmål

Nedenfor finner du svar på ofte stilte spørsmål. Du kan også søke i vår Kunnskapsbase hvis du ikke finner svar.

Med VPS Hosting har du fullstendig isolasjon. Dette betyr at uansett hva andre brukere gjør på serveren, vil VPS-pakken din være upåvirket. Med root-tilgang kan du installere alle programmene du trenger. VPS gir deg også garanterte ressurser, så uansett hva, vil CPU, RAM, diskplass og båndbredde som er allokert til VPS-pakken din alltid være tilgjengelig for applikasjonene dine. Den gir deg alle funksjonene og funksjonene til dedikert server, uten ekstra kostnad.

En KVM (Kernel-basert virtuell maskin) er en virtuell privat server som sitter på toppen av en fysisk dedikert server. Ressurser er dedikert til KVM VPS og deles ikke med andre brukere på den fysiske enheten, noe som tilbyr enorm pålitelighet og ytelse.

En KVM er ekte virtualisering der VPS fungerer som sin egen server, uavhengig av vertsnoden. OpenVZ er en containerbasert virtualisering som er avhengig av vertsnodens kjerne

Ja, VPS Server har inkludert én offentlig IPv4-adresse. Du kan ikke få flere IPv4-adresser på en VPS Server. Da må du ha en Dedikert Server.

For å holde serveren tilkoblet 24/7, leverer Proffhosting en grunnleggende servicenivåavtale uten ekstra kostnad. For ytterligere støtte kan du bestille VPS Serveren med Full Administrasjon.

Du er selv ansvarlig for sikkerhetskopier og innholdet på serveren. Det anbefales at du oppbevarer kopier av innholdet ditt trygt og tar dine egne sikkerhetskopier. Ellers, så kan vi kan levere en egen sikkerhetskopieringsløsning, som et tillegg, hvis du ønsker det.

Inne på Din Side, kan du bestille oppgradering av VPS Serveren. Nedgradering støttes foreløpig ikke fordi det teknisk sett ikke er mulig å redusere VPS-volumet. I tilfelle du ønsker en mindre VPS, må du bestille en ny og kansellere den eksisterende VPS Serveren.

Du velger om du vil administrere selv, eller om du vil ha din VPS Server Fullt Administrert, noe som inkluderer support på selve Operativsystemet, Apache, PHP, MySQL med mer, slik at du slipper uforutsette kostnader hvis det skulle oppstå problemer. Nå trenger du ikke å være "nerd" for å ha din egen VPS Server !

Ja, det har du og med full root-tilgang, er du i stand til å installere avansert programvare og helt tilpasse nesten alt som om din VPS Server var en Dedikert Server uten kostnaden av én. For enkel administrasjon, er cPanel og egen backup løsning tilgjengelig, for den som ønsker det.

Ja, hvis du vil starte på nytt, kan du når som helst reinstallere din Cloud Server (VPS) og starte på nytt. Du kan også endre OS. Dette gjør du inne på Din Side.

Ja, fra Din Side kan du når som helt ta en Reboot hvis du mister kontakten med VPS Serveren eller på grunn av installasjoner som krever Reboot.

Vi fakturerer ned til per måned og du må eventuelt si opp 7 dager før en ny periode starter, hvis du ikke ønsker tjenesten lenger.

Etter at første faktura er betalt, blir alle VPS Servere som regel satt opp samme dag.

Ja, vi kan hjelpe deg med det meste. Dette blir da fakturert etter gjeldende satser, som avtales på forhånd.