Dette får du på våre Webside Hosting Løsninger!

Våre Innovative løsninger gjør hosting enkelt.

Email

Profesjonell Email

Opprett og administrer ubegrensede e-postkontoer. Avanserte funksjoner inkluderer videresendingsregler og kontofiltre, sikker POP3- og IMAP-støtte, tredjeparts klientkompatibilitet, spambeskyttelse og til og med unike brukerkontokontroller.

Domene Administrasjon

Domene Administrasjon

Vår domeneadministrator gjør det enkelt å spore, oppdatere, overføre, kjøpe og administrere alle domenene dine på ett sted.

1-klikk installasjon

1-klikk Installering

Installer WordPress, Joomla og over 300 andre med 1-klikk

Avansert Sikkerhet

Avansert Sikkerhet

Nettstedet ditt er beskyttet av både fysisk og digital sikkerhet med Proffhosting. Med en dedikert brannmur og toppmoderne datasentre vil nettstedet ditt være trygt fra hackere og andre nettkriminelle. I tillegg vil vår sikre serverprogramvare beskytte din personlige informasjon mens du bruker våre hosting tjenester.

Free Ads one icon

Rask & Presis Support

Vi gir deg Rask & Presis Support når du trenger hjelp.

Free Ads one icon

Kontroll Panel som er Enkelt å Bruke

Bygget på cPanel, har vi utviklet et forbedret grensesnitt med tilleggsverktøy, som gjør det enklere å administrere nettsteder, domener, e-poster, filer og mer, alt fra ett sentralt sted.

Free Ads one icon

Generiske Apache og PHP-regler

Avansert filtrering, sikkerhet og inntrengingsbeskyttelse for PHP-nettsteder og -applikasjoner.

Har du spørsmål eller trenger du hjelp?

Vi har korte responstider og gir deg rask og presis support!

Contact Now

Å overføre et domene til Proffhosting er enkelt.

Bla gjennom vår trinnvise veiledning for domeneoverføringer for å sikre en rask og enkel overføring.

Trinn 1

Lås opp domenet du vil overføre hos din nåværende registrar.

Trinn 2

Søk etter domenet ditt ved å bruke Proffhosting overføringsverktøy.

Steg 3

Skriv inn autorisasjonskoden for å bekrefte overføringen.

Steg 4

De fleste domeneoverføringer gjennomføres på 5-7 dager. For .no samme dag!

Ofte Stilte Spørsmål

Nedenfor finner du svar på ofte stilte spørsmål. Du kan også søke i vår Kunnskapsbase hvis du ikke finner svar.

Noen av de største fordelene ved å overføre domenene dine til oss
 • Du blir belastet en fast avgift per domene, så du betaler ingenting utover startkostnaden og ICANN-registrering, der det er relevant.
 • Behold den resterende tiden på dine nåværende registreringer – og kast inn et gratis år med registrering for hver overføring.** Dette kan gi betydelige besparelser.
 • Verdensomspennende støtte uansett hvor du er, slik at du alltid kan kontakte en domeneekspert for raskt å løse eventuelle problemer.
 • Masserabatter på opptil 31 % rabatt når du registrerer eller overfører mer enn fem .com-domener samtidig.

Overføring av domener til Proffhosting er enkelt. Følg disse instruksjonene eller se vår trinnvise video, hvor vår Proffhosting Veiledere leder deg gjennom prosessen.
 • Lås opp domenenavnet du ønsker å overføre med din nåværende registrar.
 • Få en autorisasjon (også kjent som en EPP-kode eller overføringsnøkkel) fra din nåværende registrar. Dette er ikke nødvendig i alle tilfeller, for eksempel ved overføring av landkodedomene (ccTLDer). Hvis autorisasjonskoden ikke vises i kontoadministratoren din, be din nåværende registrar om å sende dem til deg på e-post.
 • Bekreft kontaktinformasjonen på domenenavnet ditt. Administratorens kontaktinformasjon kan brukes av din nåværende registrar under overføringsprosessen.
Du kan overføre opptil 500 av domenene dine til Proffhosting med en gang i vår verktøy for masseoverføring av domene. Hvis utvidelsen du ønsker å overføre ikke er oppført, kan du ikke overføre det domenenavnet til oss. Vær oppmerksom på at det er spesielle instruksjoner for overføre landskodedomener til Proffhosting.

Når du overfører et domene, flytter kun domenet til Proffhosting. Andre tjenester du kan ha som samhandler med domenet, som e-post eller hosting, gjør det ikke, med mindre du bestemmer deg for å flytte dem til Proffhosting.

Domener kan overføres nesten når som helst. Imidlertid forbyr ICANN domeneoverføringer innen 60 dager etter registrering eller tidligere overføring (unntatt .au). ICANNs retningslinjer. Vær oppmerksom på det er spesielle instruksjoner for overføring av .uk, .ca, .eu, .es, .se og .au domenenavn til Proffhosting.

Et. no domene kan overføres samme dag. Ellers så tar domeneoverføringer vanligvis 5 til 7 dager å fullføre. Følg fremdriften til overføringene dine ved å følge disse trinnene:
 • Logg inn på din Proffhosting Overførings Side.
 • Velg Overfør hvis domenet skal flyttes til kontoen din. Eller, velg Transfers Out if the domain is moving from your account.
 • Velg de forskjellige fanene for å se detaljene for domener i en bestemt status. Eller søk etter domenet ditt i søkefeltet.
 • Noen statuser krever at du tar handling, og det vil vises ved siden av domenet. Ta en titt på guiden vår om domenestatuser for å hjelpe deg videre med overføringen.
Du vil se en bekreftelse på at endringene er godtatt.

Overføring av et domene til Proffhosting koster det som står i prisisten og inkluderer samtidig fornyelse for 1 år. For .no domener er overføringen GRATIS og ved utløpet av domenet ditt vil du bli belastet årlig for å vedlikeholde domenet. Prisen er den da gjeldende årlige utsalgsprisen som gjelder for domenet, der vi er blant de rimeligste i Norge.