SSL Sertifikat

Sikre nettstedet ditt og legg tillit og sikkerhet for de besøkende.
Med en rekke merker har vi riktig sertifikat for alle dine sikkerhetsbehov for nettstedet ditt

Velg valideringsnivå

Domene Validering (DV)

Basis Sikkerhet

Utgitt i løpet av minutter, ideelt for blogger, sosiale medier og personlige nettsteder

Bestill

Organisasjon Validering (OV)

Sterkt forretningsnivå SSL

Bedriftsidentitet inkludert i sertifikatet, ideelt for forretnings nettsteder

Bestill

Utvidet Validering (EV)

Maksimal beskyttelse & Tillit

Grønn adresselinje & firmanavn vises, ideell for netthandel

Bestill

Er du usikker på hva du skal velge? La oss hjelpe deg å ta valget

Hva er SSL?SSL-sertifikater er grunnleggende for internettsikkerhet. De brukes til å etablere en kryptert tilkobling og la data overføres sikkert mellom nettleseren eller brukerens datamaskin og en server eller et nettsted.

 • Oppretter en sikker forbindelse mellom en nettleser og en server
 • Krypterer kommunikasjon for å beskytte sensitiv informasjon kundene dine gir deg
 • Plasser en hengelås ved siden av nettadressen din i nettleseren
 • Autentiserer en organisasjons identitet

Standard SSL (Domene Validert) Sertifikater er den enkleste og vanligste typen SSL-sertifikat. OV og EV Sertifikater autentiser også identiteten til selskapet eller organisasjonen som innehar sertifikatet som gir mer tillit til sluttbrukere.

Forbedre Din Rangering i Søkemotorer

Etabler tillit og online sikkerhet for besøkende og din virksomhet på nettstedet ditt.

Google ønsker å gjøre nettet tryggere, og en stor del av det innebærer å sørge for at nettstedene folk får tilgang via Google er sikre. Det er grunnen til at nettsteder som bruker SSL har vist seg å dra nytte av høyere rangering i søkeresultatene.

Det er også mange flere grunner til at du bør vurdere å legge SSL til nettstedet ditt:

Krypter sensitive data
Beskytt brukernes personvern
Sikre online transaksjoner
Aktiver HTTPS og låse ikonet
Bevis legitimitet
Øk SEO rangering

Nettlesere har endret seg, blir ikke liggende etter

Nettsider som ikke blir servert via HTTPS vises nå som ‘ikke sikker’ in Google Chrome og Mozilla Firefox. Ikke la nettstedet ditt være en av dem. Legg til SSL i dag.
Sikre nettstedet ditt på få minutter med vår helautomatiske klargjøring og distribusjon

Oppgrader til Utvidet Validering SSL (EV)

Mens alle SSL-sertifikater bruker lignende metoder for å beskytte og validere dataene dine, varierer tilliten og påstanden de gir.

Utvidet Validering Sertifikater tilby det høyeste nivået av validering og tillit. De validerer og viser navnet på selskapet eller organisasjonen sammen med den grønne adressefeltet, som er en av de mest gjenkjennelige tillitsindikatorene på nettet.


Domene Validering (DV)

Organisasjon Validering (OV)

Utvidet Validering (EV)


Lær mer om SSL-sertifikater for Utvidet Validering (EV)

Hjelp Meg å Velge Riktig Type SSL Sertifikat

Selv om behovet for online sikkerhet er universelt, opprettes ikke alle SSL-sertifikater like. Guiden nedenfor er laget for å hjelpe deg med å bestemme hvilken type sertifikat som passer for deg.

Domene Validering (DV)

 • Bekrefter bare eierskap og kontroll av domenenavnet
 • Utstedes i løpet av minutter
 • Opprettholder nettleserens samsvar

Ideell for ikke-kritiske websider

Tenk på DV som å få et bibliotekskort - ingen bekreftelse på hvem du virkelig er, veldig minimale krav for å få og utstedt veldig raskt.

Bla igjennom Domene Validering Sertifikater

Organisasjons Validering (OV)

 • Forbedret validering inkludert godkjenning av identiteten til søkeren
 • Utstedes i løpet av en dag
 • Opprettholder nettleserens samsvar

Ideell for mer sensitive websider, for eksempel påloggings sider

Tenk på OV som å få et førerkort - flere steg å gå gjennom enn et bibliotekskort, men mer klarert som en form for identifikasjon.

Bla igjennom Organisasjon Validering Sertifikater

Utvidet Validering (EV)

 • Standardbasert tilnærming til autentisering, som representerer det høyeste nivået av autentisering for SSL-sertifikater
 • Utstedes vanligvis innen 1-3 dager
 • Opprettholder nettleser og annen bransjeansvar

Ideell for sensitive websider inkludert e-handel, nettbank, konto pålogginger

Tenk på EV som å få et pass men mye strengere prosesser, lengre ledetider og mer bekreftelse av hvem du er enn med et bibliotekskort eller førerkort. Anerkjent internasjonalt som den mest pålitelige måten å bekrefte identiteten din.

Bla gjennom Utvidede Validerings Sertifikater(EV)

Vis alle SSL sertifikater

 • RapidSSL

  RapidSSL®-sertifikater hjelper deg med å holde kundenes transaksjoner sikre med opptil 256-bits datakryptering og nettstedautentisering. Kjøp et sertifikat og fart gjennom registrering med automatisert domenekontrollvalidering. Best av alt, våre SSL-sertifikater er blant de rimeligste i bransjen. Vi holder kostnadene nede og overfører besparelsene til deg.

  Fra
  NOK185.73/år
  Les mer
 • GeoTrust QuickSSL Premium

  Sikre nettstedet ditt raskt. GeoTrust® QuickSSL® Premium-sertifikater er en av de raskeste måtene for deg å begynne å beskytte online transaksjoner og applikasjoner med SSL. Med en automatisk autentiserings- og utstedelsesprosess tar det bare noen minutter å få ditt QuickSSL Premium SSL-sertifikat. Etter det er det en smule å administrere og fornye sertifikatene dine. Med GeoTrust får du billig SSL uten å ofre bekvemmelighet, valg eller pålitelighet.

  Fra
  NOK779.33/år
  Les mer
 • RapidSSL Wildcard

  RapidSSL® Wildcard-sertifikater hjelper deg med å sikre flere underdomener med ett rimelig SSL-sertifikat utstedt til * .domenet ditt.com. Beskytt kundenes personopplysninger med opptil 256-bits kryptering. Validering av automatisk domenekontroll gjør autentisering av nettsteder til en lek. Hos RapidSSL tror vi på å gi den SSL-beskyttelsen du trenger til en konkurransedyktig pris.

  Fra
  NOK1119.07/år
  Les mer
 • GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard

  Secure your domain and all same level subdomains fast. GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard certificates are one of the quickest ways to start protecting all your subdomains on a single certificate. Our automated email authentication process means you get your certificate in minutes. With QuickSSL Premium wildcard certificates, you get unlimited subdomains and on an unlimited number of servers - one certificate that will adapt as your business grows.

  Fra
  NOK1208.36/år
  Les mer
 • GeoTrust True Business ID Wildcard

  Forenkle sertifikathåndtering med bekvemmeligheten av et wildcard-sertifikat. GeoTrust® True BusinessID Wildcard-sertifikater lar deg sikre flere underdomener på et enkelt sertifikat, noe som reduserer administrasjonstiden og kostnadene. Enten det er bedriftens hjemmeside eller e-postserverens vertsnavn, å beskytte sensitiv informasjon er målet ditt - og det er vårt mål også.

  Fra
  NOK4330.67/år
  Les mer
 • GeoTrust True BusinessID

  Business-class SSL - bare bedre. Når det gjelder valg av SSL-sikkerhet for virksomheten din, har du mange valg. Med GeoTrust er beslutningen enkel. GeoTrust® True BusinessID SSL-sertifikater gir kundene dine beskjed om at nettstedet ditt er pålitelig og at du tar sikkerheten deres alvorlig nok til å få sertifikatet ditt fra en globalt pålitelig sertifikatmyndighet.

  Fra
  NOK976.27/år
  Les mer
 • Secure Site SSL

  Protect your website or email traffic with industrial-strength 2048-bit encryption with a Secure Site SSL Certificate.

  Fra
  NOK3795.74/år
  Les mer
 • Secure Site Pro

  With Secure Site Pro SSL offer high-assurance certificate with added features for comprehensive website security.

  Fra
  NOK9465.57/år
  Les mer
 • GeoTrust True Business ID with EV

  Avgi en sikkerhetserklæring med den grønne adressefeltet. GeoTrust® True BusinessID med EV (Extended Validation) er vårt førsteklasses SSL-sikkerhetsprodukt i forretningsklasse, som visuelt bekrefter det høyeste autentiseringsnivået som er tilgjengelig blant SSL-sertifikater. Den grønne linjen sier alt. Besøkende på nettstedet merker virkelig når adressefeltet blir grønt i nettleserne med høy sikkerhet og organisasjonsfeltet begynner å rotere mellom bedriftsnavnet og GeoTrust.

  Fra
  NOK1632.40/år
  Les mer
 • Secure Site EV SSL

  Secure Site Extended Validation (EV) SSL Certificates protect your most valuable assets–your customers and your brand–from phishing scams and online fraud.

  Fra
  NOK9465.57/år
  Les mer
 • Secure Site Pro EV

  Secure Site Pro EV SSL is the highest authentication with extra features for comprehensive website security and robust protection against identity-targeted attacks.

  Fra
  NOK14260.19/år
  Les mer

Multi-Year SSL Certificates

Multi-year certificates allow you to pay a single discounted price for two or three years of SSL certificate coverage. When you purchase a multi-year SSL certificate, you lock in a single price for up to 3 years of coverage.

Initially, you will receive a certificate that is valid for the Certificate Authority Browser Forum's maximum allowed term (1 year and 1 month) with the right to unlimited certificate reissues during the order period.

Automated reissuance will occur automatically throughout the term to ensure continued protection for your website.

For example, a 2-year SSL certificate order works as follows:

SSL certificate lifecycle

SSL certificates must be revalidated periodically. The maximum certificate lifetime is 13 months, requiring revalidation annually.

Benefits

 • Enjoy increasing discounts for each year of coverage that you purchase.
 • Remove the hassle of annual billing.
 • Annual validation. Yearly validation of identity in shorter validity certificates prevents potential fraud and spoofing.

FAQ

SSL-sertifikater aktiverer datakryptering på internett og lar data overføres sikkert fra en webserver til en nettleser. Med SSL kan nettstedet ditt bruke https-protokollen og vil vise en hengelås i nettbrukere for sluttbrukere for å indikere at tilkoblingen er sikker.

SSL-sertifikater er en viktig del av internett. De krypterer ikke bare kommunikasjonen mellom datamaskinen din og serveren der et nettsted ligger, men de gir også bekreftelse på at et nettsted er det det påstår å være.

Det er tre forskjellige nivåer av vetting som SSL-sertifikater er basert på. Domain Validated (DV), Organization Validated (OV) and Extended Validation (EV). Den største forskjellen mellom typene sertifikater knytter seg til informasjonen Certificate Certificate, RapidSSL, GeoTrust og Symantec, krever og validerer for å kunne utstede et sertifikat. De høyere sertifikatnivåene krever mer informasjon, og vises ofte i nettleserfeltet. EV SSL for eksempel gjør nettleserlinjen grønn og viser organisasjonsnavnet til besøkende for å generere mer tillit.

Et Wildcard SSL-sertifikat gir de samme krypterings- og autentiseringsfunksjonene som andre SSL-sertifikater, men kan også brukes på et ubegrenset antall underdomener på et nettsted. Et Wildcard SSL-sertifikat støtter rotdomenet (eksempel.com) samt underdomenene.

EV, eller utvidet validering, er den høyeste klassen av SSL tilgjengelig i dag og gir mer troverdighet og tillit til nettstedet ditt enn andre SSL-sertifikater. De inkluderer funksjoner som den grønne adressefeltet og visning av firmanavnet ditt som har vist seg å øke tilliten og forbrukernes tillit.
SSL-sertifikatene våre er fra noen av de mest pålitelige merkene inen Online Sikkerhet.