domene registrere registrere domene webside hosting linux windows vps hosting dedikert hosting domenenavn paypal ssh Telnet shell tilgang internasjonale domener .no .com .net .pizza .taxi .as .info bestilling betaling nettsted internett eksisterende domene domene hos annen leverandør endre navnetjenere overføre domene båndbredde visninger overføre hosting nedetid cpanel kontrollpanel demo cpanel ordre svindel smtp spam port 25 port 587 bredbånds leverandører autentisering ssl/tls ftp via nettleser public_html ftp klient filezilla cuteftp f5 tasten ledig domene ledig domene navn søk ledig domene registrar egenerklæring index manager parkere domene organisasjonsnummer .no domene PID personidentifikator hvor mange .no privat person Norid PID-automaten outlook oppsett e-post iphone ipad oppsett av epost iphone oppsett av epost ipad e-post android oppsett e-post android oppsett e-post mobiltelefon oppsett e-post outlook oppsett e-post windows 10 oppsett mail windows 10 email windows 10 parkert domene add-on domene sub-domene diskplass fri diskplass ioncube loader zend optimizer windows hosting linux hosting problemer sending email sending av email internett leverandør bredbåndsleverandør 0x800cccof forbindelsen til serveren ble brutt antivirus winmail.dat 0x800ccc0d 553:relaying denided 553 5.3.0 "We do not relay from" smtp server 0x80042108 dns kontroll sone fil epp kode flytte domene progagering navnetjenere dns informasjon domene propagering koble til mysql php koble til mysql perl webmail logge på webmail domene registrering we do not relay from fornye Domain Name System TLD mail server e-post server hosting web server imap e-post pop3 MultiPHP Slette cache i browseren Faktura Betale Faktura Joomla Joomla sikkerhet sikker forbindelse hva er ssl pop pop vs imap outlook 2016 brannmur ip blokkert Connection timed out ip blokkering hva er forskjellen på pop & imap htaccess omdirigere til HTTPS SSL usikre elementer SSL Advarsel chmod fil rettigheter mappe rettigheter chmod 644 chmod 755 ftp chmod oppheve ip blokkering Glemt Passord Resette Passord Din Side Passord hacket ssl email email email ssl Apoofing webserver web-server sende mail iOS iPod MacOS Mail.app e-post autentisering SPF DKIM DMARC vps server

Hva er Diskplass? Print

• diskplass, fri diskplass
  • 4

Dette er diskplassen du får tildelt for lagring av dine websider, samt email.

Mange leverandører reklamerer med enorme mengder diskplass, som skal få deg til å tro, at her får du virkelig mye for pengene! Men, ingen tilbyr egentlig fri diskplass, da dette er både fysisk og økonomisk, umulig.

Sannheten er at de som tilbyr dette, satser på at de fleste kundene ikke bruker diskplassen de tilbyr og i realiteten kan den heller ikke leveres, hvis alle kundene på samme server, ville bruke den, samtidig. Slik reklame kalles derfor "oversalg" og er direkte useriøst og villedende.

De som reklamerer med fri diskplass, har ellers som regel begrensninger i sine betingelser, som sier at f.eks. lagring kun gjelder for "vanlige websider" og at bilde filer, musikk, video, programfiler, dokumenter, backup o.l. tillates ikke lagret på serveren.

I tillegg trenger du jo heller ikke denne enorme diskplassen, hvis formålet med ditt nettsted er å vises på nett, samt å bruke email og ikke å fungere som ekstern diskplass for elektroniske/binære filer (zip, MP3 og lign.) som kan fritt kan lastes ned.

En slik aktivitet, overbelaster webserveren ditt webhotell hostes på, alt går tregere og i værste fall, kan serveren slutte å fungere.

Hvem vil egentlig være på en slik server?

Hva du bruker diskplassen til hos oss, spiller ingen rolle for oss, så lenge du holder deg til loven og innenfor grensene vi har satt.

Derfor er vårt tilbud bedre, enn de som tilbyr "fri diskplass".