domene registrere registrere domene webside hosting linux windows vps hosting dedikert hosting domenenavn paypal ssh Telnet shell tilgang internasjonale domener .no .com .net .pizza .taxi .as .info bestilling betaling nettsted internett eksisterende domene domene hos annen leverandør endre navnetjenere overføre domene båndbredde visninger overføre hosting nedetid cpanel kontrollpanel demo cpanel ordre svindel smtp spam port 25 port 587 bredbånds leverandører autentisering ssl/tls ftp via nettleser public_html ftp klient filezilla cuteftp f5 tasten ledig domene ledig domene navn søk ledig domene registrar egenerklæring index manager parkere domene organisasjonsnummer .no domene PID personidentifikator hvor mange .no privat person Norid PID-automaten outlook oppsett e-post iphone ipad oppsett av epost iphone oppsett av epost ipad e-post android oppsett e-post android oppsett e-post mobiltelefon oppsett e-post outlook oppsett e-post windows 10 oppsett mail windows 10 email windows 10 parkert domene add-on domene sub-domene diskplass fri diskplass ioncube loader zend optimizer windows hosting linux hosting problemer sending email sending av email internett leverandør bredbåndsleverandør 0x800cccof forbindelsen til serveren ble brutt antivirus winmail.dat 0x800ccc0d 553:relaying denided 553 5.3.0 "We do not relay from" smtp server 0x80042108 dns kontroll sone fil epp kode flytte domene progagering navnetjenere dns informasjon domene propagering koble til mysql php koble til mysql perl webmail logge på webmail domene registrering we do not relay from fornye Domain Name System TLD mail server e-post server hosting web server imap e-post pop3 MultiPHP Slette cache i browseren Faktura Betale Faktura Joomla Joomla sikkerhet sikker forbindelse hva er ssl pop pop vs imap outlook 2016 brannmur ip blokkert Connection timed out ip blokkering hva er forskjellen på pop & imap htaccess omdirigere til HTTPS SSL usikre elementer SSL Advarsel chmod fil rettigheter mappe rettigheter chmod 644 chmod 755 ftp chmod oppheve ip blokkering Glemt Passord Resette Passord Din Side Passord hacket ssl email email email ssl Apoofing webserver web-server sende mail iOS iPod MacOS Mail.app e-post autentisering SPF DKIM DMARC vps server

Problemer ved sending av email Print

• problemer sending email, sending av email, internett leverandør, bredbåndsleverandør, port 587, email ssl, email
  • 41

Mange opplever at hvis de bruker mail.dittdomene.no for inn og utgående email, får de feilmeldinger ved sending av email.

Mottak av email er OK.

Ved å endre utgående SMTP(mailserver) til din bredbånsleverandør`s utgående email server, løser du som regel problemet.

Inngående e-post server (POP) skal forsatt ha samme oppsett som før, mail.dittdomene.no

Dette problemet, har ingen ting med våre tjenester å gjøre og er altså en begrensning hos din bredbåndsleverandør, som har gjort begrensninger på port 25 og de krever at du bruker deres utgående SMTP server og er en sikkerhet mot spam.

Nedenfor dinner du en liste over de mest brukte Internett og Bredbånds leverandører i Norge som har begrensninger på port 25 :

AlltidOnline smtp.alltidonline.no
BKK bredbånd smartmail.hjemme.no
Bluecom smtp.bluecom.no
BN TV mail.bntv.no
Broadnet mail.broadnet.no
Canal Digital smtp.online.no
Catch smtp.catch.no
Chello/UPC smtp.chello.no
DataGuard smtp.dataguard.no
DirectConnect smtp.directconnect.no
Enter VG smtp.enter.vg
EUNet smtp.eunet.no
FastCom smtp.fastcom.no
Fiber365 smtp.fiber365.no
Get smtp.getmail.no
Get - Chello smtp.chello.no
Hesbynett smtp.hesbynett.no
ICE Mobilt smtp.nordiskmobiltelefon.no
KabelTV.no mail.ktv.no
Kragerø Energi smtp.kragnett.no
Kragerø E Bredbånd   smtp.kebas.no
LOS smtp.losmail.no
Loqal smtp.loqal.no
Lyse Tele smtp.lyse.net
Mimer smtp.mimer.no
Monet mail.monet.no
MTU smtp.mtulink.no
Multinet mail.multinet.no
Netcom smtp.netcom.no
NextGenTel smtp.broadpark.no
NextNet smtp.nextnet.no
Nextra mta.online.no
Nittedalsnettet post.nittedalsnettet.no
Nokab mail.nokab.no
Nordkom NKTV mail.nktv.no
NSN Nett AS mail.nsn.no
PlanetOnline smtp.planetonline.com
Powertech mail.powertech.no
Sensewave mail.sensewave.com
Skagerak Fiber smtp.sf-nett.no
Smartcall mail.smartcall.no
Software Solutions mail.software.no
Song Networks smtp.songnetworks.no
Start.no smtp.start.no
Tafjord Mimer smtp.mimer.no
TDC smtp.tdc.no
Tele2 smtp.c2i.net
Telenor Frisurf smtp.frisurf.no
Telenor ADSL smtp.online.no
TelEnum smtp.telenum.no
Tiscali smtp.tiscali.no
Trollnett smtp.trollnett.no
Ventelo smtp.ventelo.net
Tønsberg Bredbånd smtp.tbbb.no

Har du hosting hos oss, har vi åpnet for port 587, slik at du fortsatt kan bruke din egen SMTP server, tilknyttet ditt domene.

Ved å bruke din egen SMTP server, tilknyttet ditt domene, løser du problemet med at hvis du f.eks bruker bærbar PC og kobler deg til forskjellige bredbåndsleverandører, hjemme, på jobb eller reise.

Du slipper da å endre utgående SMTP server i din email klient, etter hvilket nettverk du er tilkoble
t.

Her er en beskrivelse på hvordan du endrer din SMTP-server (utgående server) i Outlook,
til port 587:

1) Velg "Verktøy" (Tools) på menyen.
2) Velg "Epostkontoer" (Email accounts) eller "Kontoer" (Accounts).
3) Dersom du får valget: klikk "Vis eller endre eksisterende konto" (View or change existing account) og klikk NESTE.
4) Markér din konto på kontolisten og klikk "Endre" (Change) eller "Egenskaper" (Properties).
5) Dersom du får valget: Klikk på flippen "Servere" (Servers).
6) Sjekk at din utgående epostserver er mail.dittdomenenavn (Outgoing server SMTP). Sett portnummer 587 under "Flere innstillinger" (More settings) -> "Avansert" (Advanced).