0x80042108 - Outlook kan ikke koble til serveren for innkommende epost(POP3)

Feilmelding:
Oppgaven (ditt domene) - Sende og motta rapporterte feilen (0x80042108): Outlook kan ikke koble til serveren for innkommende e-post (POP3). Hvis du får denne meldingen flere ganger, kontakter du serveradministratoren eller Internett-leverandøren (ISP).

Løsning / beskrivelse:
Feilmeldingen indikerer at problemet skyldes Norton Personal Firewall, Norton Internet Security, Mcafee eller annet anti-virus program du bruker . Problemet er ikke relatert til mail-serveren hos ProffHosting.

(Prøv steg #3 først)

1. Restart din PC. Problemet løser seg ofte seg Selv om du allerede har restartet din PC, prøv igjen.
  2. Hvis du fortsatt får feilen 0x80042108 etter du har restartet din PC, så kan dette skyldes en nylig oppdatering av Office eller Outlook. Da er dette mest sannsynelig problemet. Du kan da prøve å reversere oppdateringen med "system restore", eller prøv å re-innstallere Office.
  3. Dersom ikke 1 eller 2 ovenfor hjelper, så ligger problemet helt sikkert i ditt anti-virus program (Norton, Mcafee, Panda osv). Prøv å skru av epost-skanning i antivirus programmet ditt.