domene registrere registrere domene webside hosting linux windows vps hosting dedikert hosting domenenavn paypal ssh Telnet shell tilgang internasjonale domener .no .com .net .pizza .taxi .as .info bestilling betaling nettsted internett eksisterende domene domene hos annen leverandør endre navnetjenere overføre domene båndbredde visninger overføre hosting nedetid cpanel kontrollpanel demo cpanel ordre svindel smtp spam port 25 port 587 bredbånds leverandører autentisering ssl/tls ftp via nettleser public_html ftp klient filezilla cuteftp f5 tasten ledig domene ledig domene navn søk ledig domene registrar egenerklæring index manager parkere domene organisasjonsnummer .no domene PID personidentifikator hvor mange .no privat person Norid PID-automaten outlook oppsett e-post iphone ipad oppsett av epost iphone oppsett av epost ipad e-post android oppsett e-post android oppsett e-post mobiltelefon oppsett e-post outlook oppsett e-post windows 10 oppsett mail windows 10 email windows 10 parkert domene add-on domene sub-domene diskplass fri diskplass ioncube loader zend optimizer windows hosting linux hosting problemer sending email sending av email internett leverandør bredbåndsleverandør 0x800cccof forbindelsen til serveren ble brutt antivirus winmail.dat 0x800ccc0d 553:relaying denided 553 5.3.0 "We do not relay from" smtp server 0x80042108 dns kontroll sone fil epp kode flytte domene progagering navnetjenere dns informasjon domene propagering koble til mysql php koble til mysql perl webmail logge på webmail domene registrering we do not relay from fornye Domain Name System TLD mail server e-post server hosting web server imap e-post pop3 MultiPHP Slette cache i browseren Faktura Betale Faktura Joomla Joomla sikkerhet sikker forbindelse hva er ssl pop pop vs imap outlook 2016 brannmur ip blokkert Connection timed out ip blokkering hva er forskjellen på pop & imap htaccess omdirigere til HTTPS SSL usikre elementer SSL Advarsel chmod fil rettigheter mappe rettigheter chmod 644 chmod 755 ftp chmod oppheve ip blokkering Glemt Passord Resette Passord Din Side Passord hacket ssl email email email ssl Apoofing webserver web-server sende mail iOS iPod MacOS Mail.app e-post autentisering SPF DKIM DMARC vps server

0x80042108 - Outlook kan ikke koble til serveren for innkommende epost(POP3) Print

• 0x80042108
  • 2

Feilmelding:
Oppgaven (ditt domene) - Sende og motta rapporterte feilen (0x80042108): Outlook kan ikke koble til serveren for innkommende e-post (POP3). Hvis du får denne meldingen flere ganger, kontakter du serveradministratoren eller Internett-leverandøren (ISP).

Løsning / beskrivelse:
Feilmeldingen indikerer at problemet skyldes Norton Personal Firewall, Norton Internet Security, Mcafee eller annet anti-virus program du bruker . Problemet er ikke relatert til mail-serveren hos ProffHosting.

(Prøv steg #3 først)

1. Restart din PC. Problemet løser seg ofte seg Selv om du allerede har restartet din PC, prøv igjen.
  2. Hvis du fortsatt får feilen 0x80042108 etter du har restartet din PC, så kan dette skyldes en nylig oppdatering av Office eller Outlook. Da er dette mest sannsynelig problemet. Du kan da prøve å reversere oppdateringen med "system restore", eller prøv å re-innstallere Office.
  3. Dersom ikke 1 eller 2 ovenfor hjelper, så ligger problemet helt sikkert i ditt anti-virus program (Norton, Mcafee, Panda osv). Prøv å skru av epost-skanning i antivirus programmet ditt.