Hva er Ioncube Loader og Zend Optimizer

Alle våre webhotell, har både IonCube Loader og Zend Optimizer installert.

IonCube Loader og Zend Optimizer er programvare som gjør det mulig å kjøre kode som er kryptert.
Det finnes mange leverandører som krypterer sine script, for å hindre at man kan ta disse i bruk, uten
at man har en gyldig lisens. Når man har en gyldig lisens. fungerer IonCube Loader og Zend Optimizer
slik at koden til scriptene, kan kjøres.

• ioncube loader, zend optimizer