domene registrere registrere domene webside hosting linux windows vps hosting dedikert hosting domenenavn paypal ssh Telnet shell tilgang internasjonale domener .no .com .net .pizza .taxi .as .info bestilling betaling nettsted internett eksisterende domene domene hos annen leverandør endre navnetjenere overføre domene båndbredde visninger overføre hosting nedetid cpanel kontrollpanel demo cpanel ordre svindel smtp spam port 25 port 587 bredbånds leverandører autentisering ssl/tls ftp via nettleser public_html ftp klient filezilla cuteftp f5 tasten ledig domene ledig domene navn søk ledig domene registrar egenerklæring index manager parkere domene organisasjonsnummer .no domene PID personidentifikator hvor mange .no privat person Norid PID-automaten outlook oppsett e-post iphone ipad oppsett av epost iphone oppsett av epost ipad e-post android oppsett e-post android oppsett e-post mobiltelefon oppsett e-post outlook oppsett e-post windows 10 oppsett mail windows 10 email windows 10 parkert domene add-on domene sub-domene diskplass fri diskplass ioncube loader zend optimizer windows hosting linux hosting problemer sending email sending av email internett leverandør bredbåndsleverandør 0x800cccof forbindelsen til serveren ble brutt antivirus winmail.dat 0x800ccc0d 553:relaying denided 553 5.3.0 "We do not relay from" smtp server 0x80042108 dns kontroll sone fil epp kode flytte domene progagering navnetjenere dns informasjon domene propagering koble til mysql php koble til mysql perl webmail logge på webmail domene registrering we do not relay from fornye Domain Name System TLD mail server e-post server hosting web server imap e-post pop3 MultiPHP Slette cache i browseren Faktura Betale Faktura Joomla Joomla sikkerhet sikker forbindelse hva er ssl pop pop vs imap outlook 2016 brannmur ip blokkert Connection timed out ip blokkering hva er forskjellen på pop & imap htaccess omdirigere til HTTPS SSL usikre elementer SSL Advarsel chmod fil rettigheter mappe rettigheter chmod 644 chmod 755 ftp chmod oppheve ip blokkering Glemt Passord Resette Passord Din Side Passord hacket ssl email email email ssl Apoofing webserver web-server sende mail iOS iPod MacOS Mail.app e-post autentisering SPF DKIM DMARC vps server

Din egen php.ini fil Print

• 2

På alle våre webhotell, er det mulig å endre samtlige konfigurasjoner i forhold til den globale php.ini filen på web serveren. Dette kan gjøres på to måter, men vi anbefaler Alternativ 1, da man da kun trenger èn php.ini fil:

1. En php.ini fil for samtlige mapper, på webhotellet.

Opprett en fil med navn php.ini med verdiene du måtte ønske. Lagre den et sted på webhotellet ditt, gjerne i rotmappen (/home/brukernavn/ hvor brukernavn er brukernavnet for å logge på cPanel). Opprett så en fil, med navn .htaccess, som du plasserer i mappen du ønsker at verdiene skal gjelde for. Disse verdiene vil også gjelde for samtlige undermapper. Legg til følgende linje i .htaccess filen:

suPHP_ConfigPath /home/brukernavn/

/home/brukernavn/ skal erstattes med sti til mappen der du har lagt php.ini filen.

2. En php.ini fil i hver enkelt mappe av webhotellet

php.ini-filen må plasseres i mappen til scriptet som kjøres, for å endre konfigurasjonen til scriptet. Virkningen av filen er ikke rekursiv. Det vil si at undermapper av mappen filen ligger i, ikke vil få samme konfigurasjon, for script som måtte ligge i disse mappene.

Vær oppmerksom på at de konfigurasjonene, du ikke har i php.ini filen, vil ha web serverens PHP standard verdi. Din egen php.ini fil behøver altså kun å inneholde konfigurasjonene du ønsker å endre. Endringer i php.ini filen, vil tre i kraft umiddelbart, etter endring.

For å se den eksisterende konfigurasjonen i PHP, kan du plassere følgende kode i en PHP-fil (for eksempel phpinfo.php) og gå så til filen via nettleseren:

<?php
phpinfo();
?>

Eksempel på innholdet av en php.ini-fil, som kun endrer verdien på 3 angitte variabler:

display_errors = Off;
post_max_size = 20M;
register_globals = Off;

Muligheten til å endre php.ini etter eget ønske, åpner også opp for at det vil være lettere å misbruke serverens ressurser. Sett derfor ikke verdier du ikke trenger, eller for høye verdier. Dersom du  foretar endringer i php.ini som fører til stort ressursforbruk,vil din konto straks bli suspendert! Kontoen vil ikke bli gjenåpnet, før vi er trygge på at du har foretatt nødvendige endringer, for å hindre gjentakelse.