DNS Kontroll - hva er det?

Med vår DNS Kontroll, endrer du direkte i sone filen for ditt domene, via eget kontrollpanel, inne på din Online konto.

Redundante navneservere
Ved å benytte våre navneservere, oppnår du høy stabilitet og tilgjengelighet, på grunn av våre redundante navneservere. Ditt domene settes opp på 5 forskjellige navneservere, plassert i forskjellige datasentre, noe som sikrer en tilnærmet 100% oppetid.

Full kontroll over sonefilen
Du kan peke dit du vil og kjøre tjenester, både hos oss, eller andre leverandører.

Endringer skjer direkte
Alle endringer foregår i "real time" og skjer ganske omgående.

Du kan endre følgende Records:
A, MX, CNAME, TXT, SRV, SOA

I tillegg får du også:
Søkemotor vennlig HTTP URL forwarding for domene og subdomene.
Wildcard DNS Records
Round-robin DNS entries