SMTP Server - Egen SMTP Server

Postet 19.03.2019 | Oppdatert 19.03.2019

Når du har Webside Hosting eller Email Hosting hos oss, får du din egen SMTP Server.

Dette vil si at du sender email fra din egen SMTP Server tilknyttet ditt domene og unngår alle problemer som kan oppstå ved for eksempel å bruke SMTP Serveren til din bredbåndsleverandør.

I tillegg får du SSL Sertifikat inkludert, slik at du sikkert kan sende og motta email.

Webmail er også inkludert og våre løsninger fungerer på både PC, mobiltelefon og Mac.

• smtp, smtp server, sending av email, ssl email