domene registrere registrere domene webside hosting linux windows vps hosting dedikert hosting domenenavn paypal ssh Telnet shell tilgang internasjonale domener .no .com .net .pizza .taxi .as .info bestilling betaling nettsted internett eksisterende domene domene hos annen leverandør endre navnetjenere overføre domene båndbredde visninger overføre hosting nedetid cpanel kontrollpanel demo cpanel ordre svindel smtp spam port 25 port 587 bredbånds leverandører autentisering ssl/tls ftp via nettleser public_html ftp klient filezilla cuteftp f5 tasten ledig domene ledig domene navn søk ledig domene registrar egenerklæring index manager parkere domene organisasjonsnummer .no domene PID personidentifikator hvor mange .no privat person Norid PID-automaten outlook oppsett e-post iphone ipad oppsett av epost iphone oppsett av epost ipad e-post android oppsett e-post android oppsett e-post mobiltelefon oppsett e-post outlook oppsett e-post windows 10 oppsett mail windows 10 email windows 10 parkert domene add-on domene sub-domene diskplass fri diskplass ioncube loader zend optimizer windows hosting linux hosting problemer sending email sending av email internett leverandør bredbåndsleverandør 0x800cccof forbindelsen til serveren ble brutt antivirus winmail.dat 0x800ccc0d 553:relaying denided 553 5.3.0 "We do not relay from" smtp server 0x80042108 dns kontroll sone fil epp kode flytte domene progagering navnetjenere dns informasjon domene propagering koble til mysql php koble til mysql perl webmail logge på webmail domene registrering we do not relay from fornye Domain Name System TLD mail server e-post server hosting web server imap e-post pop3 MultiPHP Slette cache i browseren Faktura Betale Faktura Joomla Joomla sikkerhet sikker forbindelse hva er ssl pop pop vs imap outlook 2016 brannmur ip blokkert Connection timed out ip blokkering hva er forskjellen på pop & imap htaccess omdirigere til HTTPS SSL usikre elementer SSL Advarsel chmod fil rettigheter mappe rettigheter chmod 644 chmod 755 ftp chmod oppheve ip blokkering Glemt Passord Resette Passord Din Side Passord hacket ssl email email email ssl Apoofing webserver web-server sende mail iOS iPod MacOS Mail.app e-post autentisering SPF DKIM DMARC vps server

Grunner for IP Blokkering Print

• ip blokkert, ip blokkering, brannmur, oppheve ip blokkering
  • 0

Postet 25.04.2018 | Oppdatert 25.04.2018

Nedenfor vil vi skissere de vanligste brannmurblokkene, samt hva som forårsaker dem og hvordan de kan forhindre dem.

I noen tilfeller kan du kanskje bruke vårt IP Unblock-verktøy som finnes i kontoadministrasjonsportalen din for å blokkere IP-adressen din. Hvis du ikke lykkes med å fjerne IP-blokk, kan det hende du må kontakte vår support avhengig av blokken som ble utløst.

Klikk her for å lære å sjekke og / eller oppheve en blokkering av IP-adressen din

Port Scan

*Port Scan* detected from 1.1.1.1

En "Port Scan" -blokk indikerer at du har et program / program på datamaskinen eller mobilenheten fra din posisjon som gjør tilkoblingsforsøk på våre servere på lukkede porter. Det vanligste problemet skyldes feil konfigurert FTP-applikasjoner, e-postklienter og / eller forsøker å SSH i standardporten. IP-adressen vist ovenfor som 1.1.1.1 ville bli erstattet av din faktiske IP-adresse for modemet / ruteren.

Feil SMTP-pålogging

(smtpauth) Failed SMTP AUTH login from 1.1.1.1

"Feillagt SMTP Auth" -blokk betyr at det er flere påloggede mislykkede SMTP-pålogginger for e-post. Dette skyldes vanligvis innloggingsforsøk fra en enhet som en mobiltelefon eller e-postklient på en PC som har en feil e-postadresse og / eller passord som brukes. For å beskytte mot en hacker-brute tvinger inn på e-postkontoen, blokkerer brannmuren vår IP-adressen til mislykkede pålogginger som en sikkerhetsforanstaltning. IP-adressen vist ovenfor som 1.1.1.1 ville bli erstattet av din faktiske IP-adresse for modemet / ruteren.

Feil FTP logg inn

(ftpd) Failed FTP login from 1.1.1.1

Feilmeldingen "Failed FTP Login" angir at påloggingsforsøkene for en FTP-tilkobling feiler på grunn av feil brukernavn og / eller passord. For å beskytte mot brute force hackere vil brannmuren blokkere store mengder mislykkede FTP-logger som en sikkerhetsforanstaltning. IP-adressen vist ovenfor som 1.1.1.1 ville bli erstattet av din faktiske IP-adresse for modemet / ruteren.

Feil POP3 Logg inn

(pop3d) Failed POP3 login from 1.1.1.1

Posten "Mislykket POP3-pålogging" indikerer at e-postklienten din bruker POP3-protokollen for e-post, har en feil e-postadresse og / eller passord. Vi anbefaler at du dobbeltsjekker og / eller tilbakestiller passordet for den aktuelle e-postkontoen for å løse dette problemet. IP-adressen vist ovenfor som 1.1.1.1 ville bli erstattet av din faktiske IP-adresse for modemet / ruteren.

Mod_Security Block

mod_security (id:xxxxxx) triggered by 1.1.1.1

I tilfelle du ser en "mod_security" blokk utløses, må du kontakte vår support. Det er mange grunner til hvorfor en mod_security-blokk kan utløses, så vi må undersøke videre. Årsakene kan variere fra problemer med nettsidemoduler / plugins som utløser en SQL-injeksjonsblokk til bare for mange mislykkede WordPress- eller Joomla-logger. IP-adressen vist ovenfor som 1.1.1.1 ville bli erstattet av din faktiske IP-adresse for modemet / ruteren.

Feil cPanel eller Webmail Logg inn

(cpanel) Failed cPanel login from 1.1.1.1

Klienten "Mislykket cPanel login" kan utløses på to forskjellige måter. Den første er ved å gjøre mislykkede påloggingsforsøk til cPanel-påloggingsskjermen. I dette tilfellet anbefaler vi at du tilbakestiller cPanel-passordet ditt og bekreft at brukernavnet er riktig. Denne brannmurblokken kan også utløses fra mislykkede "webmail" -logg også, som webmail. Det anbefales også å sikre at du bruker riktig e-postadresse og passord for webmail i tillegg til cPanel for å sikre at blokken ikke fortsetter å skje. IP-adressen vist ovenfor som 1.1.1.1 ville bli erstattet av din faktiske IP-adresse for modemet / ruteren.