Omdirigere HTTP til HTTPS automatisk

Postet 01.04.2018 | Oppdatert 01.04.2018

Alle våre hosting pakker har GRATIS sikkert sertifikat (SSL) installert på nettstedet ditt og du kan automatisk omdirigere besøkende til den sikrede (HTTPS) versjonen av nettstedet ditt for å sikre at informasjonen er beskyttet.

Ved å bruke følgende kode i din htaccess-fil, omdirigerer du besøkende til HTTPS-versjonen av nettstedet ditt automatisk:

Kode:

RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTPS} off
RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301]

Hvis du har en eksisterende .htaccess-fil:
     Ikke dupliser RewriteEngine On.
     Kontroller at linjene som begynner med RewriteCond og RewriteRule, følger umiddelbart etter den allerede eksisterende RewriteEngine On.

Joomla og Wordpress:

For eksempel Joomla og Wordpress har også egne funksjoner for dette i admin panelet, slik at du ikke trenger å endre htaccess filen manuelt!

• htaccess, omdirigere til HTTPS