domene registrere registrere domene webside hosting linux windows vps hosting dedikert hosting domenenavn paypal ssh Telnet shell tilgang internasjonale domener .no .com .net .pizza .taxi .as .info bestilling betaling nettsted internett eksisterende domene domene hos annen leverandør endre navnetjenere overføre domene båndbredde visninger overføre hosting nedetid cpanel kontrollpanel demo cpanel ordre svindel smtp spam port 25 port 587 bredbånds leverandører autentisering ssl/tls ftp via nettleser public_html ftp klient filezilla cuteftp f5 tasten ledig domene ledig domene navn søk ledig domene registrar egenerklæring index manager parkere domene organisasjonsnummer .no domene PID personidentifikator hvor mange .no privat person Norid PID-automaten outlook oppsett e-post iphone ipad oppsett av epost iphone oppsett av epost ipad e-post android oppsett e-post android oppsett e-post mobiltelefon oppsett e-post outlook oppsett e-post windows 10 oppsett mail windows 10 email windows 10 parkert domene add-on domene sub-domene diskplass fri diskplass ioncube loader zend optimizer windows hosting linux hosting problemer sending email sending av email internett leverandør bredbåndsleverandør 0x800cccof forbindelsen til serveren ble brutt antivirus winmail.dat 0x800ccc0d 553:relaying denided 553 5.3.0 "We do not relay from" smtp server 0x80042108 dns kontroll sone fil epp kode flytte domene progagering navnetjenere dns informasjon domene propagering koble til mysql php koble til mysql perl webmail logge på webmail domene registrering we do not relay from fornye Domain Name System TLD mail server e-post server hosting web server imap e-post pop3 MultiPHP Slette cache i browseren Faktura Betale Faktura Joomla Joomla sikkerhet sikker forbindelse hva er ssl pop pop vs imap outlook 2016 brannmur ip blokkert Connection timed out ip blokkering hva er forskjellen på pop & imap htaccess omdirigere til HTTPS SSL usikre elementer SSL Advarsel chmod fil rettigheter mappe rettigheter chmod 644 chmod 755 ftp chmod oppheve ip blokkering Glemt Passord Resette Passord Din Side Passord hacket ssl email email email ssl Apoofing webserver web-server sende mail iOS iPod MacOS Mail.app e-post autentisering SPF DKIM DMARC vps server

Hvorfor blir min IP adresse blokkert ? Print

• brannmur, ip blokkert, Connection timed out, ip blokkering
  • 2

IP blokk problemer - årsaker og symptomer

Postet 25.02.2018 | Oppdatert 26.03.2018

Proffhosting bruker IP adresse blokkering på webserverens brannmur, for å forhindre hacking, spamming eller andre angrep på hostingkontoen din, samt andre tjenester.

Det er flere grunner til at din IP adresse kan bli blokkert, som om vi for eksempel ser store mengder e-postmeldinger som sendes eller mottar fra kontoen din, om vi finner skadelig programvare på nettstedet ditt, eller annen usikker aktivitet.

Dette kan også skje uskyldig, hvis du forsøker å logge inn for mange ganger (på kort tid), for eksempel ved å prøve å få tilgang til FTP eller SMTP ved hjelp av feil legitimasjon, vil brannmuren tro at dette er et angrep på server og vil blokkere deg.

Min IP adresse er blokkert, hva gjør jeg?

Hvis du ikke får tilgang til nettstedet ditt fra din datamaskin, men får tilgang til det fra andre steder, kan du ha blitt blokkert av brannmuren av årsaker som ovenfor.

Når en gyldig bruker-IP er blokkert, får denne eieren en "Connection timed out" -feil for Mail, Web, FTP eller Kontrol Panel tjenester, mens andre kan få tilgang til disse tjenestene.

Dette skjer vanligvis i følgende situasjoner:

1. Web eiers epostklient har et svært lavt "mail-kontroll intervall", og forårsaker flere tilkoblingsforsøk på e-postserveren, spesielt hvis mange brukere får tilgang til e-post via en felles tilkobling
  2. Web-eieren bruker et gammelt eller feil passord i epost-, web-, FTP- eller cPanel-tjenester grensesnitt flere ganger, som fører brannmuren til å tro at det er et angrep.
  3. Web-eieren har et FTP-klientsett med svært høye antall samtidige tilkoblinger, noe som forårsaker at brannmuren behandler tilkoblingsforsøkene som et angrep.
  4. En nettside eller applikasjonsoppdatering eller en sidetilgangspåmelding blir tolket som et hackforsøk av webprogrammets brannmur, for eksempel mod_security.
For å oppheve en slik blokkering, logger du deg på Din Side og blokkeringen oppheves, da din IP adresse detekteres automatisk.

Men, du vil selvfølgelig bli blokkert igjen, hvis du ikke finner ut av og retter grunnen til at du ble blokkert.