Slik konfigurerer du e-post i Outlook 2016

Postet 23.02.2018 | Oppdatert 23.02.2018

Trinn 1: Legg til eller rediger e-postkontoen

1. For å konfigurere en ny e-postkonto, klikk kategorien Fil og klikk deretter Legg til konto .
  2. Hvis du endrer innstillingene på en eksisterende konto som allerede er konfigurert i Outlook, klikker du på Kontoinnstillinger og klikker deretter på Endre innstillinger for denne kontoen, eller konfigurer flere tilkoblinger, og hopp videre til trinn 4: Endre en eksisterende Konto.

Outlook 2016

• outlook, oppsett e-post, oppsett e-post outlook, outlook 2016