Hva er POP3?

POP3, som er en forkortelse for Post Office Protocol 3, er den tredje versjon av en utbredt metode for mottak av e-post. Mye som den fysiske versjonen av et postkontor kontorist , mottar POP3 og har e-post for en person før de plukke den opp. Og mye som postkontoret gjør ikke kopier av e-post den mottar, i tidligere versjoner av POP3, når en person lastet ned e-post fra serveren til deres e-postprogram , det var ingen flere kopier av e-post på serveren, POP slettet dem automatisk.

POP3 gjør det enkelt for alle å sjekke e-post fra hvilken som helst datamaskin i verden, forutsatt at de har et e-postprogram som støtter protokollen.

Mail Server Funksjonalitet

POP3 har blitt stadig mer sofistikerte, slik at noen administratorer kan konfigurere protokollen til "store" e-post på serveren for en viss periode, som ville tillate en person til å laste den ned så mange ganger de ønsket innenfor den gitte tidsrammen. Imidlertid er denne metode ikke praktisk for det store flertall av mottakerne.

Mens postservere kan bruke alternative protokoll henting programmer, for eksempel IMAP, er POP3 svært vanlig blant de fleste e-postservere på grunn av sin enkelhet og høy grad av suksess. Selv om den nyere versjonen av POP tilbyr flere "egenskaper", på sitt grunnleggende nivå, er POP3 foretrukket fordi det gjør jobben med et minimum av feil.

Arbeide med e-post-programmer

Fordi POP3 er en grunnleggende metode for å lagre og hente e-post, kan det fungere med nesten alle e-postprogram , så lenge e-programmet er konfigurert til å være vert protokollen. Mange populære e-postprogrammer , inkludert Eudora og Microsoft Outlook, blir automatisk laget for å fungere med POP3. Hver POP3 mail server har en annen adresse, som vanligvis gis til en person av deres web hosting selskapet. Denne adressen må legges inn i e-postprogrammet for at programmet skal koble effektivt med protokollen. Generelt er de fleste e-postprogrammer bruker 110-porten til å koble til POP3. De personer som konfigurerer sin e-postprogram for å motta POP3 e-post vil også må skrive brukernavn og passord for å kunne motta e-post.

  • Email, SSL
  • 0 brukere syntes dette svaret var til hjelp
Var dette svaret til hjelp?

Les Også

Hva er en Mail Server eller e-postserver ?

Med et klikk på museknappen , kan du sende en e-post fra ett sted i verden til et annet i løpet...

Hva er IMAP?

Hvis du noen gang har satt opp en e-postkonto før, har du sannsynligvis blitt spurt hvilken...

Oppsett av E-post i Outlook

Nedenfor forklarer vi hvordan du setter opp Email i Outlook 2016, men oppsettet stemmer også for...

553 5.3.0 "We do not relay from"

Dette er en begrensning hos din Bredbånds leverandør, som krever at du bruker deres SMTP server,...

Webmail

Alle våre Hosting pakker kommer med 3 forskjellige Webmail, slik at du kan bruk den du liker...