Det kan skje at du får en email med følgende innhold: "Important Notice: Please Verify Contact Data for your Domain Name(s)"

Hvert år ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) krever at alle akkrediterte registrarer for å sende en melding til personer som er registrert et domene (registranten) og vurdere deres kontaktinformasjon for nøyaktighet. Dette er e-postpåminnelser å holde ditt domenenavn informasjonen oppdatert. E-postene er sendt fra vårt partnerskap domeneregistrator på vegne av Proffhosting.

Hvis kontaktinformasjonen som er oppgitt er korrekt, trenger du ikke å foreta seg noe mer. Men hvis noen av kontaktinformasjonen er unøyaktig, må du logge inn på din Proffhosting kundeområde og gå til administrasjon av domenenavn delen. Derfra kan du enkelt utføre de nødvendige endringene.

Domener som ikke har valideringsprosessen fullført vil bli suspendert og / eller kansellert.

Falske eller unøyaktig Whois (kontakt) informasjon kan være grunnlag for oppsigelse av ditt domenenavn registrering.