Oppsett av E-post i Mac Mail

Nedenfor forklarer vi hvordan du setter opp Email i Mac Mail (Yosemite), men oppsettet stemmer også for andre versjoner av Mac Mail.

Domene navnet vi har brukt i denne artikkelen (proffhosting.no) skifter du ut med ditt eget!

Først må du ha satt opp ønsket email adresse med passord i cPanel. Klikk her for å se hvordan du gjør dette. Når dette er gjort, gjør du følgende:

I programmet, trykk "Mail" - "Legg til konto..." som vist nedenfor:

Velg "Legg til annen e-postkonto..." i det neste vinduet og trykk på "Fortsett":

Fyll inn ditt hele ditt navn, epostadresse og passordet til epostadressen. Trykk så på "Opprett"