Oppsett av Mail Windows 10

Nedenfor forklarer vi hvordan du setter opp Email i Mail for Windows 10.
Domene navnet vi har brukt i denne artikkelen (proffhosting.no) skifter du ut med ditt eget domenenavn!
Først må du ha satt opp ønsket email adresse med passord i cPanel. Klikk her for å se hvordan du gjør dette. Når dette er gjort, gjør du følgende:

Start opp Mail programmet fra Start Menyen i Windows 10

Klikk på Kom i gang

Velg Legg til konto

Velg Avansert oppsett.

Velg Internett e-post

Skriv inn alt som ovenfor og ta bort haker for SSL. Klikk på Pålogging.
Hvis du ønsker å bruke SSL har alle våre server installert SSL Sertifikat.
Vennligst ta kontakt med support, for hvilke navn du da skal bruke!

His du har gjort alt riktig, får du meldingen ovenfor og du vil motta en test mail.
Nå kan du begynne å sende og motta e-post i Mail for Windows 10.

• oppsett e-post windows 10, oppsett mail windows 10, email windows 10