domene registrere registrere domene webside hosting linux windows vps hosting dedikert hosting domenenavn paypal ssh Telnet shell tilgang internasjonale domener .no .com .net .pizza .taxi .as .info bestilling betaling nettsted internett eksisterende domene domene hos annen leverandør endre navnetjenere overføre domene båndbredde visninger overføre hosting nedetid cpanel kontrollpanel demo cpanel ordre svindel smtp spam port 25 port 587 bredbånds leverandører autentisering ssl/tls ftp via nettleser public_html ftp klient filezilla cuteftp f5 tasten ledig domene ledig domene navn søk ledig domene registrar egenerklæring index manager parkere domene organisasjonsnummer .no domene PID personidentifikator hvor mange .no privat person Norid PID-automaten outlook oppsett e-post iphone ipad oppsett av epost iphone oppsett av epost ipad e-post android oppsett e-post android oppsett e-post mobiltelefon oppsett e-post outlook oppsett e-post windows 10 oppsett mail windows 10 email windows 10 parkert domene add-on domene sub-domene diskplass fri diskplass ioncube loader zend optimizer windows hosting linux hosting problemer sending email sending av email internett leverandør bredbåndsleverandør 0x800cccof forbindelsen til serveren ble brutt antivirus winmail.dat 0x800ccc0d 553:relaying denided 553 5.3.0 "We do not relay from" smtp server 0x80042108 dns kontroll sone fil epp kode flytte domene progagering navnetjenere dns informasjon domene propagering koble til mysql php koble til mysql perl webmail logge på webmail domene registrering we do not relay from fornye Domain Name System TLD mail server e-post server hosting web server imap e-post pop3 MultiPHP Slette cache i browseren Faktura Betale Faktura Joomla Joomla sikkerhet sikker forbindelse hva er ssl pop pop vs imap outlook 2016 brannmur ip blokkert Connection timed out ip blokkering hva er forskjellen på pop & imap htaccess omdirigere til HTTPS SSL usikre elementer SSL Advarsel chmod fil rettigheter mappe rettigheter chmod 644 chmod 755 ftp chmod oppheve ip blokkering Glemt Passord Resette Passord Din Side Passord hacket ssl email email email ssl Apoofing webserver web-server sende mail iOS iPod MacOS Mail.app e-post autentisering SPF DKIM DMARC vps server

Oppsett av E-post i Outlook Print

• outlook, port 587, oppsett e-post, oppsett e-post outlook
  • 2

Nedenfor forklarer vi hvordan du setter opp Email i Outlook 2016, men oppsettet stemmer også for andre versjoner av Outlook.

Domene navnet vi har brukt i denne artikkelen (proffhdemo.com) skifter du ut med ditt eget!

Først må du ha satt opp ønsket email adresse med passord i cPanel. Klikk her for å se hvordan du gjør dette. Når dette er gjort, gjør du følgende:

Start Outlook
Klikk på Fil
Klikk på Informasjon
Klikk på Legg til Konto

email

Fyll ut med Ditt navn ( dette navnet vises som avsender når du sender mail)
Fyll ut med din e-post adresse ( som du har satt opp inne på Din Konto)
Fyll ut med passord ( som det du har satt opp inne på Din Konto for denne e-post adressen )
Klikk så Neste for Automatisk Oppsett, eller Manuelt Oppsett hvis du vil ha full kontroll over innstillingene.

Automatisk Oppsett
Klikk Neste og oppsettet vil gå automatisk. Ved spørsmål om Sertifikat velger du Tillat. Til slutt vil Outlook sende en test mail og mottar du denne, er oppsettet OK.

Manuelt Oppsett
Fyll ut alle feltene

For utgående e-post (SMTP) kan du enten bruke din bredbånd leverandørs utgående SMTP server ( i dette tilfellet Telenor) eller din egen SMTP server tilknyttet ditt domene hos oss, som da blir mail.dittdomenenavn.

Husk at Brukernavn er hele email adressen!

Ta stilling til om du vil bruke POP3 eller IMAP. POP3 laster ned og sletter mail på vår server. IMAP lagrer all mail og laster ned en kopi. Får du en f.eks en krasj på din PC og all mail slettes, vil du fortsatt ha all mail liggende på vår server, hvis du bruker IMAP.

Klikk Neste

domene

Hvis du vil bruke din egen SMTP server tilknyttet ditt domene, må du klikke på Flere innstillinger og huke av for Serveren for utgående e-post krever godkjenning (SMTP Autentisering). Dette på grunn av at ingen andre enn deg selv skal kunne sende email gjennom din SMTP server tilknyttet ditt domene og er en sikkerhets innstilling på våre servere.

smtp server

I tillegg på du klikke på fanen Avansert og endre Utgående e-post (SMTP) til port 587 da de fleste internett og bredbånds leverandører ikke tillater at du bruker port 25 når du bruker din egen SMTP server tilknyttet ditt domene.

oppsett email outlook

Klikk OK og Neste

Har du hosting pakke hos oss, har alle pakker inkludert SSL Sertifikat og da bruker du følgende oppsett:

Les mer om hvorfor du bør bruke SSL på Email på følgende link:

oppsett e-post

Outlook sender nå en test mail som du skal motta. Klikk på Lukk.

outlook

Klikk på Fullfør

Oppdatert: 07.11.2015