Personidentifikatoren (PID) er din personlige identifikator hos Norid som du trenger hvis du er privat person og vil registyrere .no domene Den er en erstatning for fødselsnummeret ditt, slik at du kan identifiseres uten at fødselsnummeret ditt publiseres. Din identifikator er unik og vil aldri endre seg. Du bestiller identifikatoren fra PID-automaten hos Norid og du får den som regel tilsendt per e-post innen maksimum en time.

• PID, privat person, Norid, PID-automaten, Personidentifikator