Hvor laster jeg opp filene mine?

HTML-filer, og eller de filene du ønsker å gjøre tilgjengelig til World Wide Web må lastes opp til din konto. Når du først FTP på kontoen din, vil du bli tatt til "Home" katalog. Ikke forveksle dette med "web-katalogen." Hjemmekatalogen er "ikke" tilgjengelig for World Wide Web; det er en privat katalog der viktige systemfiler bor. IKKE slette filer som er opprettet av systemet, ellers ditt nettsted kan forsvinne inn i cyber glemselen!

Din "public_html" og "www" -katalog (Hvor web tilgjengelige filene er plassert)

Dette er de to kataloger, hvor filene du vil nås fra nettet må plasseres. Åpne mappen "public_html", som er din "er tilgjengelig på Internett-katalogen." Mappen som heter "www" er faktisk en snarvei til public_html, (både av dem tar deg til din web-katalog). Last opp filene du ønsker tilgjengelig for besøkende og føle fri til å gjøre de riktige underkataloger du trenger.