FTP Klient

For å koble til webområdet ditt på ditt nettsted via FTP for å laste opp / ned filer, trenger du en FTP-klient.

En popular gratis FTP Klient er FileZilla ( https://filezilla-project.org/download.php?type=client )

Din hjemmeside skal hete index.html. Dette er siden som vil vise når noen besøker http://www.dittdomene.com.

Følg instruksjonene nedenfor for å lære hvordan du kan laste opp filer.

Start FTP-klienten
Tast inn dittdomene.com som Host.
Bruk brukernavn og passord som du fikk i velkomst mail fra oss.
Klikk på Koble til.
Åpne opp public_html katalogen.
Last opp din index.html fil (overstyre alle eksisterende) og andre filer du trenger å laste opp.
Pek nettleseren din til http://www.dittdomene.com og du skal se den nye nettsiden du har lastet opp.
Gjør du ikke det, bruk F5 tasten på tastaturet for å oppfriske og slette den gamle siden som kan ligge cachet i browseren din.