Tilkobling til FTP via en nettleser

For å koble til FTP via nettleseren din, bruker du følgende nettadresse i adresselinjen:

ftp://brukernavn:passord@ftp.dittdomene.com

Når du er tilkoblet, klikk på public_html mappen. Du er nå plassert i rotkatalogen på nettstedet ditt. Filer kan nå lastes opp til denne katalogen, fra din lokale maskin.

Merk: Ikke last opp filer før du har valgt public_html mappen, som er den mappen med alle undermapper spm viser ditt nettsted på Internett.