Ja, hvis du allerede har et domene hos en annen leverandør kan du bruke dette sammen med våre hosting pakker.

Det første trinnet er å velge hosting pakke. Følg deretter trinnene i bestillingsskjemaet. Velg "Jeg har et domene, og vil oppdatere mine navneservere" på bestillingsskjemaet. Vi gjør oppmerksom på at dette ikke vil overføre domenet fra din nåværende registrar til oss.

Etter at du har betalt for hosting pakken vil du motta en e-post med all informasjon du trenger for å komme i gang. Du må så få endret navnetjenere eller DNS for domenet til våre, der du registrerte domenet. Hvilke navnetjenere du skal bruke står i velkomst mailen. Når dette er gjort vil ditt domene etter hvert begynne å fungere mot hosting pakken du har valgt hos oss.