For sikkerhets skyld er alle bestillinger hos Proffhosting sjekket manuelt for eventuell svindel.

De fleste kontoer aktiveres umiddelbart. I tilfelle må vi bekrefte fakturering, kan ta opp til 24 timer.

Ved å registrere deg, vil du motta en e-post om at Proffhosting har mottatt din bestilling og at den er under behandling. Etter at bestillingen er betalt via bank eller Paypal, vil du motta din velkomstmail og du er på vei til å få ditt nettsted på Internett med Proffhosting.