Webside Hosting med email og sidebygger

Rask, sikker og pålitelig Webside Hosting..

  • Nye Super Raske og Sikre servere
  • cPanel Kontrollpanel
  • GRATIS SSL Sertifikat (https)
  • GRATIS Sidebygger Inkludert

Kom igang Raskt & Enkelt

Våre webside hosting pakker er perfekt for bedrifter som krever høy oppetid på sikre servere, webside hosting med rask og presis support, samt enkeltpersoner og bloggere som krever en pålitelig webside hosting plattform. Enten du starter ditt første nettsted, eller trenger en løsning for din bedrift, er våre webside hosting pakker designet for å fullt ut tilfredsstille fra de mest grunnleggende til de mest komplekse kravene. Email med avanserte funksjoner og Webmail, er selvfølgelig inkludert!

Tekniske Spesifikasjoner

Funksjoner Basichost Advanced Prohost Bizhost
Diskplass 1000 MB 2000 MB 5000 MB 10000 MB
Antall FTP Kontoer 1 5 10 15
Antall Email Kontoer POP/IMAP Fritt Fritt Fritt Fritt
Antall Email Alias Fritt Fritt Fritt Fritt
PHP versjon 5.6 & 7.x 5.6 & 7.x 5.6 & 7.x 5.6 & 7.x
MariaDB/MySQL Databaser inkludert 1 3 5 10
Kontrollpanel cPanel + Custom cPanel + Custom cPanel + Custom cPanel + Custom
SSL Sertifikat Inkludert Inkludert Inkludert Inkludert
Sidebygger Se Demo! Inkludert Inkludert Inkludert Inkludert
Autoinstaller Inkludert Inkludert Inkludert Inkludert
Detaljert Statistikk Inkludert Inkludert Inkludert Inkludert

cPanel Kontrollpanel

cPanel er en av de mest populære Linux-baserte kontrollpanelene for web hosting-kontoer. Det lar deg enkelt administrere alle tjenester på et enkelt sted. For tiden er cPanel bransjestandarden.

Intuitiv og enkel å bruke, cPanel gir deg mulighet til å administrere en web hosting konto med maksimal effektivitet. Enten det er å skape nye FTP-brukere og e-postadresser eller overvåking ressurser, lage underdomener og installere programvare.

I tillegg har vi laget et skall på toppen av cPanel, inne på Din Side, slik at bruken blir enda enklere!

Scripts

Ofte Stilte Spørsmål

Ja - du trenger tre ting for å ha et fungerende nettsted: et domenenavn, web hosting og webområdefiler. Du kan tenke på domenet ditt som din gateadresse, webverten din som plassen du leier for å ha din virksomhet i, og webområdet ditt som elementene på kontoret. Din webverten gir serveren der nettstedfilene dine (inkludert blogginnlegg, bilder, destinasjonssider og mer) bor slik at de kan nås på domenet ditt.

Den "delte" i delt hosting refererer til det faktum at flere nettsteder deler en enkelt webserver. Delt er et perfekt alternativ for nye bloggere eller små nettsteder som nettopp er startet på nettet som trenger et økonomisk alternativ. Siden trafikken på nettstedet ditt vokser, kan du når som helst oppgradere til en annen hostingplan som for eksempel cloud hosting.

PROHOST er vår mest populære delte hosting pakke, da den har nok av alt og dekker de flestes behov. Uansett hvilken pakke du velger, kommer alle våre delte hostingplaner med ubegrensede e-poster, enkle ett-klikk installasjoner av WordPress og andre populære innholdsplattformer, og rask og presis support.

Ja, det kan du! Vi tilbyr GRATIS nettstedoverføringer for nye kontoer innen 30 dager etter registrering, slik at vi gjør web hosting enkelt og uten stress!

Du kan bygge nettstedet ditt på flere forskjellige måter - fra håndkoding med HTML til å bruke et nettstedbyggerprogram. ELLER du kan bruke vår enkle Sidebygger, som er inkludert på alle webside hosting pakker.

Usikker på hvilken pakke du skal velge, eller har du spørsmål?

Ikke noe problem. Send oss en ticket med dine spørsmål eller hosting behov og vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.


Send!