Bestill SSL Sertifikat raskt & enkelt!

Vi leverer SSL Sertifikat til Norges Beste Priser. Kundetillit er grunnen til at det er bra for nettsteder å kjøpe SSL-sertifikater.


Start Nå
SSL Sertifikat

Den beste SSL-Krypteringen

Kjøp SSL-sertifikatkryptering og du kan stole på sterk sikkerhet for å beskytte kundene dine. All kommunikasjon mellom deg og besøkende på nettstedet ditt vil være fullstendig ivaretatt. For teknologer betyr dette SHA-256 og 2048 bit RSA-nøkler, samt støtte for elliptisk kurvekryptering (ECC).

SSL Sertifikat

Fleksibelt & Sikkert

Når det gjelder logistikk, har vi deg dekket – uansett hvilken(e) server(e) du bruker, er SSL-ene våre perfekt. De dekker også både "www"- og "ikke-www"-versjonene av nettstedet ditt, så du får et billig SSL-sertifikat på flere måter enn én.

SSL Sertifikat

Bedre SEO-rangeringer

Google viser nettsteder som ikke er beskyttet av SSL-sertifikater som «Ikke sikre». De rangerer også nettsteder med SSL høyere i søkeresultater over de som ikke har det. Med dette i tankene betyr "billig SSL" så mye mer, fordi kostnadene ved å miste kunder er høye.

SSL Sertifikat

Øk Brukernes Tillit

En av hovedgrunnene til et SSL-sertifikatkjøp er å få brukerne til å føle at de er i trygge hender. Krypteringen din leveres med et nettstedsegl som kan vises på nettstedet ditt, fra verdens største sertifiseringsinstans. Dette og nettleserens hengelås, viser publikum at de er beskyttet. SSL-kostnadene dine gir deg uvurderlig kundetillit.

SSL Sertifikat

Rimelig SSL & Rask Aktivering

Vi gir deg noen av de beste SSL-prisene på markedet. Vi skjærer gjennom markedsførings-BS slik at du kan finne den som passer best for dine behov uten å kaste bort tid. Spør deg selv hvor du kan kjøpe SSL-sertifikatkryptering? Vår jobb er å gjøre ting enkelt for deg.

Velg et sertifikat som virker for deg

Mest Populær

RapidSSL Wildcard

Starter fra

NOK1399.00/År

  RapidSSL® Wildcard-sertifikater hjelper deg med å sikre flere underdomener med ett rimelig SSL-sertifikat utstedt til * .domenet ditt.com. Beskytt kundenes personopplysninger med opptil 256-bits kryptering. Validering av automatisk domenekontroll gjør autentisering av nettsteder til en lek. Hos RapidSSL tror vi på å gi den SSL-beskyttelsen du trenger til en konkurransedyktig pris.
Bestill Nå
Mest Populær

GeoTrust True Business ID Wildcard

Starter fra

NOK5350.00/År

  Forenkle sertifikathåndtering med bekvemmeligheten av et wildcard-sertifikat. GeoTrust® True BusinessID Wildcard-sertifikater lar deg sikre flere underdomener på et enkelt sertifikat, noe som reduserer administrasjonstiden og kostnadene. Enten det er bedriftens hjemmeside eller e-postserverens vertsnavn, å beskytte sensitiv informasjon er målet ditt - og det er vårt mål også.
Bestill Nå
Mest Populær

Secure Site SSL

Starter fra

NOK5800.00/År

  Protect your website or email traffic with industrial-strength 2048-bit encryption with a Secure Site SSL Certificate.
Bestill Nå
Mest Populær

Secure Site Pro

Starter fra

NOK14900.00/År

  With Secure Site Pro SSL offer high-assurance certificate with added features for comprehensive website security.
Bestill Nå
Mest Populær

Secure Site EV SSL

Starter fra

NOK14199.00/År

  Secure Site Extended Validation (EV) SSL Certificates protect your most valuable assets–your customers and your brand–from phishing scams and online fraud.
Bestill Nå
Mest Populær

Secure Site Pro EV

Starter fra

NOK17690.00/År

  Secure Site Pro EV SSL is the highest authentication with extra features for comprehensive website security and robust protection against identity-targeted attacks.
Bestill Nå

Har du spørsmål eller trenger du hjelp?

Vi har korte responstider og gir deg rask og presis support!

Contact Now

Hvordan Besøkende ser Nettstedet DittMed & Uten SSL

Kobling mellom nettleser og server.

Uten SSL-Sertifikat

Uten SSL

 • Tilkoblingen er ikke kryptert
 • Nettlesere som Chrome merker alle HTTP-sider som ikke sikre
Med SSL-Sertifikat

Med SSL

 • Sikker forbindelse mellom nettleser og server
 • Sikkert miljø for besøkende på nettstedet
Security Suite

Hvorfor SSL-Sertifikat?

SSL-Sertifikater er grunnleggende for internettsikkerhet. De brukes til å etablere en kryptert forbindelse og lar data overføres sikkert mellom en nettleser eller brukers datamaskin og en server eller nettside.

 • Etablerer en sikker forbindelse mellom en nettleser og en server
 • Krypterer kommunikasjon for å beskytte sensitiv informasjon
 • Plasserer en hengelås ved siden av nettadressen din i nettleseren
 • Autentiserer en organisasjons identitet
Start Nå

Ofte Stilte Spørsmål

Nedenfor finner du svar på ofte stilte spørsmål. Du kan også søke i vår Kunnskapsbase hvis du ikke finner svar.

Et SSL-Sertifikat er et digitalt sertifikat utstedt for et domene av en sentral myndighet kalt sertifikatmyndigheten. For å få utstedt et SSL-Sertifikat, må du kjøpe et SSL-Sertifikat og deretter gå gjennom en bekreftelsesprosess utført av sertifiseringsmyndigheten.

Et SSL-Sertifikat gjør 2 ting: a. Krypter informasjonen som sendes fra brukerens nettleser til nettstedet ditt b. Autentiser nettstedets identitet. Ved å gjøre disse 2 tingene, beskytter et SSL-Sertifikat kundene dine og øker i sin tur deres tillit til din nettvirksomhet. Dette er spesielt viktig hvis nettstedet ditt krever at brukere logger på med passord eller oppgir sensitiv informasjon som kredittkortopplysninger.

SSL-sertifikater er kompatible med de fleste nettlesere.

Dessverre støtter vi ikke oppgraderinger/nedgraderinger for øyeblikket. Om nødvendig kan du kjøpe et nytt sertifikat og installere det på samme webserver som det gamle sertifikatet

Selv om det ikke er vanskelig å installere et SSL-Sertifikat, innebærer det å følge en rekke trinn. Du finner mer informasjon i vår kunnskapsbase.