Personvern

Personvern

Personvernpolitikken nedenfor beskriver hvordan Proffhosting samler og bruker informasjon om sine kunder og besøkende på nettstedet (deg eller brukerne).

Hvilken informasjon samler Proffhosting fra sine brukere?

Proffhosting samler ulike typer personlig identifiserbar informasjon for å kunne tilby sine tjenester til deg. Slike opplysninger kan inkludere, men er ikke begrenset til navn, postadresse, telefonnumre, e-postadresser, kredittkortinformasjon og annet. Brukerne gir all slik informasjon frivillig gjennom ulike bestillingsskjemaer, e-postmeldinger sendt til Proffhosting, LiveChat, telefon, etc.

Proffhosting samler også ulike typer ikke-personlig identifiserbar informasjon som kan inkludere henvisnings URL-er, brukerens IP-adresser, brukernes bruk av nettstedet, informasjon om nettlesere som brukeren bruker osv. Noen av disse opplysningene er samlet gjennom Cookies, som er små biter av data som sendes til nettleseren din fra en webserver og lagres på datamaskinens harddisk og hjelper Proffhosting å identifisere deg som bruker. Du har valget mellom å endre nettleseren og dermed avvise selskapets informasjonskapsler.

Hvordan bruker Proffhosting informasjonen som samles inn?

Proffhosting bruker all innsamlet informasjon primært til å levere tjenestene du har bestilt, og gir deg kontinuerlig brukerstøtte. Vi kan også bruke informasjonen din til å sende periodiske e-postmeldinger som annonserer viktige tjenesteendringer, nye funksjoner, oppdateringer av tekniske problemer og nyheter, kampanjer, etc. Du kan bestemme IKKE å motta slike e-postmeldinger ved å svare på noen av dem med "Avmeld" i emnet . Vi kan også bruke informasjonen din til å sende deg sms-varsler i tilfelle problemer som kan føre til serviceavbrudd av kontoen din. Brukerinformasjon brukes også til å forbedre Proffhosting forretningsprosesser for å gjøre din generelle brukeropplevelse mer givende. Din informasjon kan også brukes til å løse eierskap og andre tvister og håndheve avtaler mellom deg og Proffhosting

Opplyser Proffhosting Brukerens informasjon til tredjeparter?

All personlig informasjon innsamlet av Proffhosting er behandlet som strengt konfidensielt. Vi kan avsløre brukerens personlige opplysninger dersom det kreves av loven. Vi kan avsløre en del av Brukernes personlige opplysninger til våre samarbeidspartnere, uavhengige entreprenører eller andre tredjeparter når dette kreves for å kunne levere de tjenestene du har bestilt. For eksempel: Kredittkortinformasjonen din kan gis for betalingsbekreftelse og verifisering til partnerenheten som er involvert i behandlingen av betalingen din. Den personlige informasjonen til alle som bruker Proffhosting`s domenenavnregistreringstjenester, er tilgjengelig i de offentlige WHOIS-søkene som kreves av reglene for domeneregistrering. Din personlige og forretningsrelaterte informasjon kan gis til SSL-sertifikatleverandøren som Proffhosting samarbeider for å gi deg SSL-sertifikattjenesten, etc. Bruken av data som Proffhosting gir til disse partneringstjenesteleverandører, styres av egne retningslinjer for personvern og er utenfor Proffhosting`s kontroll.

Proffhosting kan overføre Brukernes personlige opplysninger i anledning av salg av selskapets virksomhet.

Hva gjør Proffhosting for å forhindre tap, misbruk eller endring av brukerinformasjon?

Vi garanterer at vi bruker alle industristandarder for sikkerhet for å beskytte dine personlige opplysninger. Slike tiltak inkluderer, uten begrensning, datakryptering, passordbeskyttet tilgang til brukernes personlige opplysninger, begrenset tilgang til sensitive data, kryptert overføring av sensitive data sendt av brukeren gjennom Proffhosting bestillingsskjemaer, påloggingsskjemaer etc. Det kan være sikkerhets- og personvernbegrensninger , som er utenfor Proffhosting`s kontroll. Ved å velge å gi personlig informasjon til Proffhosting, forstår du og godtar at sikkerheten, integriteten og personvernet til informasjonen din ikke kan garanteres 100%.

Proffhosting forbeholder seg retten til å endre denne personvernreglene når som helst. Slike endringer vil bli effektive og bindende etter at de er lagt ut på nettstedet Proffhosting.no. Du godtar regelmessig å gjennomgå denne personvernreglene for revisjoner og oppdateringer. Ved å fortsette å bruke Proffhosting tjenester og nettsider etter en oppdatert revisjon, godtar du endringene.

For å rapportere en hendelse eller mistanke av misbruk, vennligst kontakt oss her.