Cloud Backup

Ta Backup av din PC, Server eller Mac..

  • Enkel Administrasjon og Full Kontroll
  • Enkelt Oppsett
  • Ta Backup når du vil
  • Legg Tilbake Backup når du vil

Start med å Beskytte Dine Data i dag.

Vår Cloud Backup er både for privatpersoner og bedrifter, som vil ha en sikker backup av Windows PC, Windows Server eller Mac, der du kan ta backup og legge tilbake backup 24/7. Enkel og oversiktelig Backup Programvare med mange muligheter følger med, som også kan lagre backup lokalt. Det blir ikke enklere og sikrere enn dette å ta Backup!

Du vet aldri når harddisken din kommer til å krasje, eller når du tilfeldigvis overskriver en viktig fil. Bruk vår Cloud Backup for å beskytte dokumenter, bilder og andre medier automatisk og sikkert.

Vår Cloud Backup er en av de beste måtene å beskytte deg mot tap av verdifulle data, enten det skyldes en krasjet harddisk eller en utilsiktet sletting. Uhell, innbrudd, tyveri eller naturkatastrofer som branner, flom og jordskjelv kan også bety slutten på dine digitale medier og dokumenter. Selv om du er blant de få som flittig utfører lokale sikkerhetskopier med jevne mellomrom, kan du likevel miste data hvis du ikke lagrer sikkerhetskopier et annet sted.

Cloud Backup skanner harddisken din for filer som du vil beskytte, krypterer dem for sikkerhet og sender dem opp til skyen. Det er ikke et slikt sted som "skyen" selvfølgelig; dette betyr bare kraftige, sikre eksterne servere med høy kapasitet, som er koblet til internett med raske tilkoblinger. Når filene dine er lagret i "skyen", kan du få tilgang til og gjenopprette dataene dine fra hvor som helst, hvis en fil forsvinner eller det oppstår en uventet harddisk krasj.

Spesifikasjoner

Funksjoner Basic Advanced Pro Ultimate
Desktop/Server (Fil Backup)
Image Basert Backup/Restore - -
MS SQL - - -
MS Exchange - - -
Network Share 1 1 1 Ubegrenset
Lagring 5 GB 10 GB 10 GB 25 GB

Kraftig Backup Programvare..

Med Cloud Backup Programvaren kan du ta backup, sette opp automatiske jobber, se oversikt og mye mer.

Den er installert på noe få minutter og så er det bare å komme i gang å ta backup.

Bestill GRATIS PRØVE i 15 dager, helt uforpliktende.

Ofte stilte Spørsmål

Data tap skjer hele tiden og du trenger ikke backup hvis du kan miste data, uten at det har noen komsekvenser for deg! Men, ded Cloud Backup sikkerhetskopierer du alle dataene dine fra datamaskiner, servere og lagrer alt sikkert i skyen. Hvis du mister dataene dine, kan du enkelt gjenopprette alle filene dine fra sikkerhetskopiene. Alle dataene dine kan planlegges automatisk sikkerhetskopiert når du vil, slik at du ikke trenger å huske det.

Hva er bilde basert og fil-basert sikkerhetskopiering? Hva er forskjellen mellom dem? I hvilke tilfeller er det foretrukket å bruke den første og hvorfor - sistnevnte? Du kan lese mer om dette nedenfor.

File-Level Backup

Fil Backup (eller backup på filnivå) er en av de enkleste backup alternativene. Bare filer og mapper valgt av brukeren er sikkerhetskopiert i henhold til en forhåndsdefinert tidsplan. Som regel blir bare endrede data sikkerhetskopiert hver gang, og det gjør det mulig å akselerere prosessen.

Størrelsen på en sikkerhetskopi på filnivå på en stasjon er nøyaktig det samme som størrelsen på dataene som er inneholdt. Og det er godt nok hvis du vil gjenopprette kun brukerinformasjon på grunn av for eksempel en menneskelig feil.

Ved alvorlig fiasko vil prosessen bli mye mer komplisert, siden manglende systeminformasjon forutsetter installasjon og innstilling av operativsystemet og alle applikasjoner. Først etter det kan du gjenopprette filer og mapper og få et fullt funksjonelt system, derfor kan hele prosessen ta mye tid. I tillegg kan det forekomme at viktige data ikke er inkludert i sikkerhetskopien hvis administratoren glemte å inkludere dem i listen.

Faktisk kan backup på filnivå brukes til å beskytte dataene selv - arbeider filer og dokumenter. Dette alternativet kan knapt brukes til å lagre serverstatusen.

Image-Based Backup

Bildebasert sikkerhetskopiering tillater lagring av systemets tilstand til en viss tid, og brukeren kan rulle tilbake til den ved feil. Filer og mapper, systemkonfigurasjon, programmer og programvare lagres i et enkelt bilde, som kan brukes til å distribuere systemet ved feil. Denne teknikken krever mer plass på et lagringssystem, men sikrer sikkerhet for alle serverdata og rask restaurering. Hvis noen serverfiler er oppdatert, trenger du ikke å gjenopprette hele systembildet. Bare endrede databrikker blir sikkerhetskopiert.

Husk at alle sikkerhetskopier sendes direkte til skylagring, slik at du ikke trenger å reservere plass på de lokale stasjonene dine.

Forresten kan systembilde brukes til gjenoppretting på filnivå, det vil si når noen få elementer kreves, men ikke hele serveren. Det er usannsynlig at du vil distribuere hele maskinen igjen hvis en bruker taper ett dokument. Bildebasert sikkerhet eliminerer dermed behovet for sikkerhetskopiering på filnivå, men det krever mer lagringsplass og tid.

Bildebasert sikkerhetskopiering tillater også å gjenopprette data på forskjellige måter:

  • Gjenopprett som en virtuell maskin i skyen
  • Gjenopprett med USB Flash direkte fra skyen
  • Gjenopprett til en annen maskinvare
  • Gjenopprett til Hyper-V eller VMware
  • Gjenopprett individuelle filer fra bildebasert sikkerhetskopiering

Husk at sikkerhetskopiering på filnivå og bildebasert sikkerhetskopiering med versjoner. Betydning kan du lagre flere versjoner av filer eller systembilder. Versjonering gjør det mulig å komme tilbake til måltilstanden fordi uønskede endringer kan avsløres noen gang senere. Hvis det ikke finnes noen versjoner, har du bare en siste kopi som kanskje ikke inneholder nødvendige data.

Cloud Backup vil automatisk sikkerhetskopiere alle filene dine, inkludert dokumenter, bilder, musikk og filmer. Med Ultimate versjonen kan du også ta backup av MS SQL Databaser og MS Exchange Server.

Proffhosting tar sikkerhet på alvor. Alle data lagres i våre sikre datacenter med 24-timers stab, biometrisk sikkerhet og overflødig strøm. Lær hvordan Proffhosting bruker kryptering for å beskytte dataene dine. Nytt: Proffhosting har aktivert tofaktorautentisering. Nå kan en 6-sifret kode sendes til telefonen under pålogging for et ekstra sikkerhetslag.

Alle filene dine er kryptert før de overføres via SSL og lagres kryptert.

I tillegg til å lagre backup i skyen, kan du også lagre backup på Lokal Intern Hardisk, Ekstern Harddisk, USB Disk, Nettverks Disk (NAS) og mange flere.

USIKKER PÅ HVILKEN PAKKE DU SKAL VELGE, ELLER HAR DU SPØRSMÅL?

Ikke noe problem. Send oss en ticket med dine spørsmål eller backup behov og vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.


Send!