Hva skal til for at jeg skal kunne registrere et .no domene?

For å kunne registrere et .no domene må du enten ha organisasjonsnummer ( bedrift ) eller personidentifikator (PID) hvis du er privat person.

Hvis du ikke allerede har PID, kan du søke om dette på følgende URL: https://pid.norid.no/personid/lookup

Når du registrerer .no domene hos oss, får du i ordre prosessen tilgang til Egenerklæring for .no domene, der velger om du er bedrift eller privat person og du fyller så ut denne med henholdsvis organisasjonsnummer eller PID.