1. DNS Kontroll

Pek ditt domene dit du vil, med vår DNS Kontroll. For å administrere DNS Host Records for ditt domene, går du til  DNS kontroll,
for ditt domene inne på din online konto.

Ditt domene blir satt opp på 5 navneservere, på forskjellige geografiske lokasjoner.
Dette gir økt stabilitet og en tilnærmet 100% oppetid.

Tjenesten inneholder også Søke motor vennlig URL-Forwarding, for ditt domene og subdomene.

Som tillegg, leverer vi også Backup Mail Service, med Spam og Virus scanning. Dette er en ideel løsning, for deg som har egen mail server
og vil ha en backup løsning, hvis din egen mail server går ned, samtidig som vi filtrerer bort spam og virus.

Du trenger normalt ikke å sette inn verdier i TTL og Priority, da det bak verdiene som legges inn automatisk,
ligger standardverdier, som vi anbefaler å bruke, i de fleste tilfeller.

Våre DNS Servere håndterer følgende Record Typer: A, MX, CNAME, TXT, SRV, SOA, og SPF Records.