Kan jeg reservere et .no-domene i påvente av organisasjonsnummer eller PID ?

Nei, dessverre. For at vi skal kunne registrere ditt .no domene, må du har organisasjonsnummer som eksisterer og som er aktivt i Brønnøysundsregistrene, eller personidentifikator (PID) for privat personer når du legger inn ordre og signerer den elektroniske Egenerklæringen.

  • Email, SSL
  • 2 brukere syntes dette svaret var til hjelp
Var dette svaret til hjelp?

Les Også

Kan jeg ha domene hos annen leverandør og webhotell hos ProffHosting?

Ja, du kan ha domene hos annen leverandør og webhotell hos oss.Du må da gjøre følgende, etter at...

Hva er Domene Propagering?

Propagering er den tiden det tar, eller forsinkelsen, når man sender domenets adresse informasjon...

Hva betyr å parkere et domene?

Parkering av domene, betyr at man reserverer domene navnet, men uten samtidig å bestille hosting...

Hva er en personidentifikator?

Personidentifikatoren (PID) er din personlige identifikator hos Norid som du trenger hvis du er...

Important Notice: Please Verify Contact Data for your Domain Name(s)

Det kan skje at du får en email med følgende innhold: "Important Notice: Please Verify Contact...