Kan jeg reservere et .no-domene i påvente av organisasjonsnummer eller PID ?

Nei, dessverre. For at vi skal kunne registrere ditt .no domene, må du har organisasjonsnummer som eksisterer og som er aktivt i Brønnøysundsregistrene, eller personidentifikator (PID) for privat personer når du legger inn ordre og signerer den elektroniske Egenerklæringen.

  • .no domene, egenerklæring, PID
  • 2 brukere syntes dette svaret var til hjelp
Var dette svaret til hjelp?

Les Også

Hva er et domene?

Et domene navn, er en adresse på Internett og din unike identitet, som for eksempel kan...

Hva er Domene Propagering?

Propagering er den tiden det tar, eller forsinkelsen, når man sender domenets adresse informasjon...

Hva er en personidentifikator?

Personidentifikatoren (PID) er din personlige identifikator hos Norid som du trenger hvis du er...

Hvor mange .no domener jeg kan registrere?

Det er begrensinger på hvor mange .no domener hvert enkelt organisasjonsnummer eller...

Hvorfor trenger jeg webhotell når jeg har et domene?

Et domene er kun et "reservert navn" på nettet og det er ingen tjenester koblet til et...