Kan jeg reservere et .no-domene i påvente av organisasjonsnummer eller PID ?

Nei, dessverre. For at vi skal kunne registrere ditt .no domene, må du har organisasjonsnummer som eksisterer og som er aktivt i Brønnøysundsregistrene, eller personidentifikator (PID) for privat personer når du legger inn ordre og signerer den elektroniske Egenerklæringen.

  • Email, SSL
  • 2 brukere syntes dette svaret var til hjelp
Var dette svaret til hjelp?

Les Også

Hva er en personidentifikator?

Personidentifikatoren (PID) er din personlige identifikator hos Norid som du trenger hvis du er...

Hva er EPP kode?

EPP koden (Authorization code) beskytter et domene mot uautorisert overføring. EPP kode er...

Registrere domene. Er domenet ledig? Domenesøk, registrere og bestille domene

Hos oss kan du registrere de fleste toppdomenene. Et toppdomene er det som kommer til slutt, i...

Hva er et domene?

Et domene navn, er en adresse på Internett og din unike identitet, som for eksempel kan...

Hvor mange .no domener jeg kan registrere?

Det er begrensinger på hvor mange .no domener hvert enkelt organisasjonsnummer eller...