Hvorfor trenger jeg hosting når jeg har et domene?

Et domene er kun et "reservert navn" på nettet og det er ingen tjenester koblet til et domene. Du eier kun det "reserverte navnet", men det vil i utgangspunktet ikke finnes noe "bak domenet".

For å få koblet opp tjenester mot domenet, må du f.eks ha Webside Hosting. Domenet du eier settes da til å "peke til" din hosting pakkel, og du vil da kunne legge ut websider, opprette e-postadresser m.m. på ditt domene.

Du kan også koble domenet mot en av våre andre tjenester.

Når vi registrerer et domene, med gratis parkering, peker det mot en standard parkerings side.

Ønsker du å peke domenet til annen webside, må du bestille DNS-tjeneste.