Et domene navn, er en adresse på Internett og din unike identitet, som for eksempel kan sammenlignes med et telefonnummer.

Derfor er et domene navn, et kritisk og viktig element for ethvert firma, organisasjon eller privatperson, som ønsker å bruke web som kommunikasjonskanal for sine aktiviteter.

Er du ikke registrert med et passende domene navn, kan dette ødelegge din troverdighet som firma eller organisasjon.

Å registrere et ledig domene navn hos oss er billig, men det kan være ganske umulig, eller koste deg enorme summer, å få et domene navn som allerede er registrert...

Domener kan bestilles på ulike toppdomener, f.eks. .no, .com, .org, .biz, .net osv. Det første, .no, er norsk og tillates kun brukt av bedrifter og organisasjoner med godkjent norsk organisasjonsnummer. De andre toppdomenene vil tilbyr er fritt tilgjengelige for alle, også privatpersoner (enkelte begrensinger kan likevel gjelde på enkelte toppnivådomener, f.eks. krav om forretningsadresse i gjeldende land).

Merk at www ikke er en del av domenet. Når du bestiller domene/hosting hos oss, vil det være tilgjengelig på både www.registreredomene.no og registreredomene.no

Har du råd til å vente?