Postet 25.04.2018 | Oppdatert 05.06.2018

Når du har hosting hos oss, anbefaler vi at du bruker SMTP serveren tilknyttet dit domene ( mail.dittdomenenavn ) når du sender mail. Dette gjør at du får bedre kontroll, scanning av utgående mail, samt at du kan bruke SSL sertifikatet tilknyttet ditt domene ( GRATIS på alle hostingpakker), slik at det du sender er kryptert og sikkert.

Husk at SMTP serveren tilknyttet ditt domene hos oss krever godkjenning og den krever brukernavn ( din email adresse) samt passord for Autentisering!

Alternativt kan du bruke SMTP serveren til oppkoblings leverandøren din.

Nedenfor finner du en liste over de mest brukte Internett og Bredbånds leverandører i Norge:

AlltidOnline smtp.alltidonline.no
BKK bredbånd smartmail.hjemme.no
Bluecom smtp.bluecom.no
BN TV mail.bntv.no
Broadnet mail.broadnet.no
Canal Digital smtp.online.no
Catch smtp.catch.no
Chello/UPC smtp.chello.no
DataGuard smtp.dataguard.no
DirectConnect smtp.directconnect.no
Enter VG smtp.enter.vg
EUNet smtp.eunet.no
FastCom smtp.fastcom.no
Fiber365 smtp.fiber365.no
Get smtp.getmail.no
Get - Chello smtp.chello.no
Hesbynett smtp.hesbynett.no
ICE Mobilt smtp.nordiskmobiltelefon.no
KabelTV.no mail.ktv.no
Kragerø Energi smtp.kragnett.no
Kragerø E Bredbånd   smtp.kebas.no
LOS smtp.losmail.no
Loqal smtp.loqal.no
Lyse Tele smtp.lyse.net
Mimer smtp.mimer.no
Monet mail.monet.no
MTU smtp.mtulink.no
Multinet mail.multinet.no
Netcom smtp.netcom.no
NextGenTel smtp.broadpark.no
NextNet smtp.nextnet.no
Nextra mta.online.no
Nittedalsnettet post.nittedalsnettet.no
Nokab mail.nokab.no
Nordkom NKTV mail.nktv.no
NSN Nett AS mail.nsn.no
PlanetOnline smtp.planetonline.com
Powertech mail.powertech.no
Sensewave mail.sensewave.com
Skagerak Fiber smtp.sf-nett.no
Smartcall mail.smartcall.no
Software Solutions mail.software.no
Song Networks smtp.songnetworks.no
Start.no smtp.start.no
Tafjord Mimer smtp.mimer.no
TDC smtp.tdc.no
Tele2 smtp.c2i.net
Telenor Frisurf smtp.frisurf.no
Telenor ADSL smtp.online.no
TelEnum smtp.telenum.no
Tiscali smtp.tiscali.no
Trollnett smtp.trollnett.no
Ventelo smtp.ventelo.net
Tønsberg Bredbånd smtp.tbbb.no

• smtp, spam, port 25, port 587, bredbånds leverandører, autentisering, ssl/tls