Ja, du kan ha domene hos annen leverandør og webhotell hos oss.
Du må da gjøre følgende, etter at du har lagt inn bestilling på webhotell, hos oss:

1. Du endrer navneservere på domenet, hos eksisterende leverandør, til våre navneservere. ( Anbefalt metode )

eller

2. Du kan legge inn endringer i sonefilen (DNS) for domenet, hos eksisterende leverandør.
Dette krever en del kompetanse, da det må settes opp både  A-records og subdomener.