Overføring av domene til ProffHosting. Hva gjør jeg?

Hvis du ønsker å overføre et .no domene til Proffhosting, legger du inn ordre på vanlig måte og vi ordner alt, med tidligere Registrar.

Hvis du ønsker å overføre et .com, .net, .org, .biz eller .info domene til ProffHosting, må du klarere følgende på forhånd, før du legger inn ordre:

1. Domenet du skal overføre må ikke være i "locked" Status.
  2. Du kan motta mail, til email adressen som står på administrativ kontakt, på domenet.
  3. Du må ha EPP koden (Authorization code) for domenet.
  4. Det må være mer enn 15 dager til domenet utgår.
  5. Det må ha gått minst 60 dager sider domenet var registrert første gang.

For overføring av andre domener, legger du inn ordre på vanlig måte.

For eventuelle spørsmål, vennligst ta kontakt med Support.