Webhotell

Vi tilbyr 5 forskjellige webhotell på Linux og 4 forskjellig webhotell på Windows Server 2008, avhengig av hvilke behov du har. Alle webhotell på Linux er på samme server type, med topp spesifikasjoner og cPanel kontrollpanel. Du kan enkelt oppgradere til en større pakke, hvis behovet endrer seg.
Se demo av cPanel her.

Alle Webhotell på Windows Server 2008 er også på samme server type og har Plesk kontrollpanel.
Trenger du .ASP og .NET samt MSSQL, velger du Windows webhotell.

Vær oppmerksom på at du kan ha webhotell på Linux, selv om du har Windows, på din lokale PC / datamaskin.