Hos oss kan du registrere de fleste toppdomenene. Et toppdomene er det som kommer til slutt, i domene navnet f.eks .no .com .net .org

Når du har registrert et domene, kan du ha websider, email og mye annet tilknyttet domenenavnet og det er "ditt" så lenge du betaler årsavgiften.

Du kan søke etter ledige domenenavn på følgende URL: http://proffhosting.no/domainchecker.php

Der finner du også komplett prisliste for domene registrering.

Det har også kommet mange nye top-level domener (TLD) som du kan registrere og nye kommer hver måned.

Du finner en fullstendig oversikt på følgende URL: http://proffhosting.no/orderdomain.php