Det er en metode integrert i de aller første nettleserne for å redusere internettrafikk, med modemoppringinger og lenge før høyhastighets internett, bredbånd, fiber eller 4G.

Det betyr at det gjør nettlesing raskere, men når vi gjør oppdateringer, henter ikke nettleserne på disse oppdateringene så raskt som vi måtte ønske. Det betyr at vi hører mange ganger "Du sa at du har gjort oppdateringene, men jeg kan ikke se dem ..." Så etter å ha brukt CTRL + F5 eller på Apple Mac Kommando-tasten og R så sletter du browserens hurtigbuffer og oppdateringene vises.