Hva er cPanel og hva kan jeg gjøre med det?

cPanel inneholder det meste av det du trenger for å administrere nettstedet ditt. Du kan parkere domener, opprette underdomener, opprette e-postkontoer, filtrere e-post, sende e-post, opprette og administrere MySQL-databaser, opprett og administrer postlister, installer enkelt flere tilgjengelige skript for skjemaer, fora, gjestebøker, etc., endre kontaktadressen din , og mye mer. Her finner du statistikken for nettstedet ditt for å se hvor populært nettstedet ditt er og med hvem. Det er også hvor du kan se hvilke konto ressurser du har brukt og hvor mye igjen.

• cpanel