Du er selv ansvarlig for å overvåke og fornye domenenavnet når utløpsdatoen nærmer seg.

Som en ekstra service til kundene vi har registrert domenenavn for, setter vi på plass et domene fornyelse påminnelse system hvor eiere av domener som vi har registrert sendes påminnelser via e-post ca en måned før deres domene utløpsdato .

Disse merknadene sendes til e-postadressen som er tilknyttet kontoen. Dette er bare en av mange grunner til at det er viktig å sørge for at din kontaktadresse er alltid et gyldig / aktiv off-nettverksadresse .

Merk: Du må fornye domenenavnet minst 14 dager før den utløper. Hvis du lar den forbi utløpsdatoen domenet vil være låst ned, og du vil ikke være i stand til å få tilgang til nettstedet.