Mest populære

Hvilken SMTP server skal jeg bruke, hva heter SMTP serveren til oppkoblings leverandøren min ? Postet 25.04.2018 | Oppdatert 12.10.2020Har du også problemer med email? Det er mange som har... Problemer ved sending av email Mange opplever at hvis de bruker mail.dittdomene.no for inn og utgående email, får de... 553 5.3.0 "We do not relay from" Dette er en begrensning hos din Bredbånds leverandør, som krever at du bruker deres SMTP server,... Vedlegg i email blir winmail.dat Postet 27.08.2018 | Oppdatert 15.09.2022 Hvis du mottar en e-post med et vedlegg kalt... Hva er en Egenerklæring? Egenerklæringen er en del av kontrakten mellom Norid og søkeren, for .no domener, der hensikten...