Alle våre Hosting pakker kommer med 3 forskjellige Webmail, slik at du kan bruk den du liker best.

Du logger på Webmail på følgende URL:

http://webmail.domene.com (domene.com skiftes ut med ditt eget domene)

eller

http://domene.com:2095
(domene.com skiftes ut med ditt eget domene)

Ønsker du en sikker pålogging (SSL) bruker du følgende URL:

http://domene.com:2096 ( domene.com skiftes ut med ditt eget domene og ikke bruk https://)

Den sikre påloggingen redirigerer deg til https://servernavn og bruker da sertifikatet til web serveren ditt domene er på.

Du kan også installerer ditt eget SSL Sertifikat tilknyttet ditt domene.

• webmail, logge på webmail