Oppsett av E-post på Android

Nedenfor viser vi oppsett av E-post på Android telefoner mot din hosting konto hos Proffhosting. Skjermbildene kan variere litt etter hvilken Android versjon din mobil telefon har.

Domene navnet vi har brukt i denne artikkelen (proffhosting.no) skifter du ut med ditt eget!

Først må du ha satt opp ønsket email adresse med passord i cPanel. Klikk her for å se hvordan du gjør dette. Når dette er gjort, gjør du følgende:

Finn iconet E-post

Tast inn din e-post adresse og passord som satt opp inne på Din Konto.

Velg IMAP Konto !

Husk at brukernavn er hele e-post adressen. IMAP server endres til mail.dittdomenenavn.

Pass på at det står port 587 og at det er huket av for krever pålogging.

Her velger du det som passer for deg !

Klikk på Utført.

Du mottar nå email på mobil telefonen din!

• e-post android, oppsett e-post android, oppsett e-post mobiltelefon