Hosting Overførings Prosess

Sikre en sømløs flytte. ZERO nedetid i verts transfer!
Ja, kan det gjøres! Det eneste kravet er at du ikke slette kontoen med din nåværende host inntil ny hos oss er satt opp (som beskrevet nedenfor).

a. IKKE endre navneservere ennå heller slette kontoen med din nåværende hosting selskapet.

b. Etablere en hosting konto hos oss. Du vil kunne få tilgang til den nye kontoen via IP-adressen til serveren din nye konto hos oss er på. Følg instruksjonene i e-posten for å laste opp alle filene dine ...
Kontroller at alt er knirkefritt på det nye nettstedet (websider, linker, forum, databaser, scripts, etc.)

c. Endre din POP3 og SMTP e-postinnstillingene i epost-programmet (dvs. Outlook Express eller Eudora) til de nye innstillingene for den nye hosting konto. Så snart du gjør disse endringene, noen e-post som ble sendt til deg etter at DNS forplantet ville ha vært lagret på den nye serveren ... og skal nå laste inn din e-postklient.

d. Når bekreftet at alt fungerer som det skal, kan du gå til din registrar og endre din "navnetjenere" til de som er nevnt i aktiverings e-post.

e. Nettstedet vil bli oppdatert Worldwide innen 48 timer.
Merk: Selv om du kan være i stand til å se nettstedet ditt er på den nye serveren innen muligens en time, kan du tillate en komplett 48 timers syklus før du sletter den gamle hosting konto med det andre selskapet.