Det bør være mer enn nok for et nettsted som ikke er overdreven i størrelse (antall sider) eller daglig trafikk. For et nettsted som bruker mer enn 250 GB båndbredde per måned skal det være en meget stor mengde besøkende på daglig basis, og / eller at mange sider blir aksessert.

Eksempel: Hver gang en av websidene dine er sett av noen på internett, går størrelsen på denne siden mot din båndbredde.

Nedenfor er et eksempel på hvor mange ganger en side vil måtte sees i en måned for å nå 1 GB av båndbredde ...

sidestørrelse 20 kb = 50.000 visninger
sidestørrelse 30 kb = 33.333 visninger
sidestørrelse 40 kb = 25.000 visninger
sidestørrelse 50 kb = 20.000 visninger