Du kan ikke hoste forbudt innhold eller linker som inkluderer: IRC programvare, piratkopiert programvare, Hacking programmer eller arkiver, Warez nettsteder, Fordeling av musikkfiler eller annet materiale som kontohaver ikke eier opphavsretten til, Voksen nettsteder, Gambling nettsteder, spillservere (dedikert spill server-programmer) på Proffhosting Webside, VPS eller Dedikert Hosting.